2777
2789
عنوان

زندگی خراب کردن

702 بازدید | 45 پست

من ۲۵ سالمه 

از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی معدلم ۲۰ بود و دبیرستان نمونه دولتی بودم و همیشه جزو نفرات برتر بودم ولی از ترم دوم دوم دبیرستان بخاطر حسادت و دشمنی و اذیت ازار دو نفر از دبیرستان درس ول کردم و دپیلم هستم و هیچوقت دانشگاه نرفتم و اون دو نفر به هدفشون رسیدن

تک فرزند هستم و پدر و مادرم همیشه میخواستن منو پزشک کنن و کلی هزینه کردن و .... 

الان پدرومادرم همیشه ناراحتن و مادرم سر این قضیه قرص فشار میخوره و پدرم افسرده و مریضه 

یکی از اونایی که سرم بلا میاوورده خودش پرستاری رفته و همه جا میگه بهش حسودی میکنم و حتی مادر همین اشغال همه جا میگه که این دختره تو خونه نشسته چیکار میکنه درصورتیکه دختر حسود خودش اینکارو با من کرد و اذیتم میکرد و مسبب همه این اتفاقات شد

همه فامیلامون از من یاد گرفتن و بچه هاشون که از من ۷ یا ۸ سال کوچکتر هستن رو درسخون کردن و تجربی فرستادن و سال دیگه کنکور دارن 

من و پدر و مادرم نابود شدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تقصیر خودت بود آنقدر راحت نباید همه چی ول میکردی بخاطر حرف دو نفر 

تــا زمانـی کـهـ رسیدن بـهـ تو امکان دارد  زندگی درد قشنگیست کـهـ جریان دارد❤️....) ️                             متعهد کانگ ته اوه🥹🌱

شاید باورت نشه ولی دقیقا زندگیت کپ منه حتی سنت حتی زمانی ک تو درست افت کردی حتی اینک مدرسه نمونه بود ...

واقعا!!!؟؟؟؟

چرا واقعا اینجوری شدیم چون دشمن داشتیم ؟؟یا قسمتی بوده؟

تقصیر خودت بود آنقدر راحت نباید همه چی ول میکردی بخاطر حرف دو نفر

زندگی پس از زندگی نشون میداد یک نفر عذاب کشیده بود سر اینکه دوستشو مسخره کرد و اون بیچاره معتاد شد بچه دبیرستانیا خیلی حساسن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن