2777
2789
عنوان

زندگی خراب کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 45 پست

سلام اسی در چه حالی خوب هستی راهنماییم مفید بود راستی من تاپیک جدید جهت راهنمایی زدم بیا تاپیک یکی مونده به اخرم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه درسته خودم هم مقصر بودم ولی مقصر اصلی اون دو نفر بودن

عزیز طرز تفکر کاملا غلطی داره

تو همه زندگی ها انسان هایی وجود دارن که بخوان زندگیشونو خراب کنن

مهم اینه که ما چطور با رفتاراو تلاش های اونا برخورد میکنیم

ایا مثل ی لوزر بدبخت تسلیم حرفاشون بشیم یا بجنگیم؟!

یکم تفکر نیازه...

ولی خب بازم هیچوقت هیچ چیز دیر نیست

بنظرت با وضعیتی که دارم یکساله چه رتبه ای میتونم بیارم؟

نمیدونم واقعن 

با ی مشاور خوب صحبت کن 

ی مشاور از شهرتون ک خودش درس خونده باشه قبول شده باشه ن مجازی ها ک فقط دنبال پولن

چون تو از درس دور بودی بعد ترمیم معدل هم باید انجام بدی

آخه دوتا اشغال ارزش داشت؟ لهشون میکردی! فرصت بهشون نمیدادی که بخان ترو نابود کنن، چرا جاخالی دادی؟ الانم طوری نیست هیچوقت دیر نشده انگیزه و امید داشته باش هرچی دوست داری و حالتو خوب میکنه رو دنبال کن  و قوی باش، میشه بگی مثلا باهات چیکار میکردن؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
سلام اسی در چه حالی خوب هستی راهنماییم مفید بود راستی من تاپیک جدید جهت راهنمایی زدم بیا تاپیک یکی م ...

میگم شما آقا هستی؟ میشه درمورد ی موضوعی باهات حرف بزنم میتونی راهنمایی کنی؟ ظرفیتشو داری که بپرسم ازت؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
میگم شما آقا هستی؟ میشه درمورد ی موضوعی باهات حرف بزنم میتونی راهنمایی کنی؟ ظرفیتشو داری که بپرسم از ...

بگو فقط تازه پیامتون رو دیدم درخواست دوستی بفرستید

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

ببین قطعا شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی، منم دبیرستانم گند زدم مخصوصا سال سوم که امتحانای نهایی بود پدرم فوت کرد اون سال و سال بعدش رفتم بزرگسالان با معدل افتتتتتضاح،،الان ۲۶ سالمه هنوز آرزوی پزشکی رو دارم، ولی شرایط ترمیم معدل هم ندارم چون که دانشجوی مدیریت بازرگانیم نمیتونم دیگه فضل ترمیم چندتا امتحان رو باهم بدم

ببین قطعا شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی، منم دبیرستانم گند زدم مخصوصا سال سوم که امتحانای نهایی بود پد ...

میگن خرداد۱۴۰۵ باید ۶ تا درس یازدهم و همه دروس دوازدهم رو ترمیم کرد وقتی روزهاش مختلفه چرا نمیتونی امتحان بدی؟

میگن خرداد۱۴۰۵ باید ۶ تا درس یازدهم و همه دروس دوازدهم رو ترمیم کرد وقتی روزهاش مختلفه چرا نمیتونی ا ...

من نظام قدیمم فکر نمیکنم بشه همه رو باهم امتحان داد ،،امتحانای دانشگاهمم میخوره توی همون روزا آخه