2777
2789

کسایی که در جریان این تاپیک های چند وقته من هستید ازتون خیلی ممنونم 

من امروز تو شمال یه دکتر زنان پیدا کردم رفتم 

برام آزمایش و سونو واژینال نوشت 

رفتم آزمایش خون دادم 

مثبت بود 😍😍😍😍

وای وقتی گفت مثبته منو شوهرم هق هق فقط گریه میکردیم 

الان اومدیم سونو واژینال بدم 

اینجا خانوما میگن لکه بینی داری سونو واژینال نده سقط میکنه 

دوباره زنگ زدم دکتری که اینجا رفتم دکتر گفت نه ربطی نداره سونو رو بدی بهتره 

بهم شیاف پروژسترون هم داده گفت هم مقعدی هم واژینال میشه بذاری 

الان سونو رو بدم به نظرتون؟ خطرناکه؟ 

تبریک میگمممممم💖😍

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مباااارکه به به بخیر و سلامتی😍🥰😍🥰😇😇

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

سونو رو بده ، ببینی داخل رحمیه یا خارج ! 

بعدم استراحت کن شیافت بزار تا لکه بینیت کم بشه ! پیشنهادمم اینه شیاف رو واژینال بزاری

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مبارک باشه عزیزم 

مقعدی بذار راحتتره و بهتر جذب میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

خداروشکر ان شاءالله قسمت زن داداش من بشه برای زن داداش منم دعا کن 

الهی که به سلامتی و دل خوش بغلش کنی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید