2777
2789
عنوان

کاش خدا منو لوس افریده نکرده بود که تو ازدواج به مشکل بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 44 پست
خواهر شوهرم هی پست میزاره که عشق خواهر فلان حس میکنم منو میخواد از چشم بندازه😔

اگه با استوری خواهرشوهرت از چشم بخوای بیفتی پس بدون اصلا تو چشم کسی نبودی همون بهتر بیفتی ..این حرفا چیه یکم بزرگ شو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید ولی خواهرشه و قبل از شما اون بوده پس رقابت و حسادت نکن چون مردا اکثرا نظرشون اینه زن بازم گیر ...

ولی اخرش زن برا ادم میمونه خواهر زن مردمه  اختیار به خودم نیست هوای داداش داشته باشه چون خواهر شوهرم متاهله مادرم تااخر عمر زنده نیست

بله ولی نظر مردا یچیز دیگست کلا

من شوهرم هوام داره ولی چون شوهر خواهر شوهرم 

کم محبته همیشه میخواد یکار کنه به چشم شوهرم بیاد

حتی شوهرم بخاطر من کیلو متر ها شهرش ولکرد اومد شهر من که راحت باشم خودم میدونم اولویتم ولی از کار خواهرش خوشم نمیاد منم خواهر پسری دیگه هستم ولی عقده ایی نیستم تا داداششون زن بگیرن یادشون میاد داداش داشتن وگرنه انقدر بو جنس بوده درمجردی درحق شوهرم

آروم باش هیچوقت وابسته نباش واقعا چرا باید عشقتونو به همه یا پروفایل نشون بدید ؟

نه مشکل این نیست دیگران به بینن من عادت کردم اگر نباشه همچی انگار تموم شده برام

نه مشکل این نیست دیگران به بینن من عادت کردم اگر نباشه همچی انگار تموم شده برام

نه نه ببین اصلا مهم نیست 

خب چه اشکالی داره کلامی باشه؟ یا با زنگ  حرفای عاشقونه بزنید. 

باور کن بعد چند سال دیگه این حرفا اونقدررر ذوق زده نمیکنه😂 و عادی میشه 

خب چه فرقی میکنه عزیز؟؟ تربیت هم که دست خودش نبوده منم متاسفانه همینطور بودم

عقل که داره الآن که بالغ و عاقل شده باید بفهمه کجای مسیر زندگیش اشتباه بوده اصلاحش کنه نمیشه که یه اشتباه رو تا آخر عمر تکرار کرد😐