2777
2789
عنوان

مادرا می شه بچه هاتون از تو کوچه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 71 پست
نسل ما خوب بود همه بچه ها باهم بودیم.الان بچه ها از بس بچه ی دیگه ندیدن ارتباز برقرار کردنو حتی بلد ...

بله متاسفانه البته من دیگه بزرگ شدم اما درسته چون تو بچگی همش خونه و باخانواده بودم از ارتباط برقرار کردن با بقیه استرس میگیرمو بلد نیستم اجتماعی باشم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

والا حق با شماست منم زمانی ک دانشگاه بودم یا درس میخوندم با اینک طبقه چهارم بودیم و دوجداره هم بود صدای جیغ و دادشون خیلییی رو مخ بود اصن نمیتونستم درس بخونم . اینهمه پارک و خانه بازی هست 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا تربیت بیرون خیلی بدتره این جا همه خونه ها ویلایی هست برن تو حیاطشون بازی کنن کسی کاری به کارشون ...

حتما پیش خونه شما زمین فوتبال،فضای سبز،پارک کمه یا نیست؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
یادش بخیر ما همیشه بچه بودیم تو کوچه بازی میکردیم اونم همیشه دم غروب ایرادش چیه ؟ صبح یا ظهر یا شب ا ...

بحث اینکه فرهنگ مردم ازاری دارن

کاش اصولی بازی می کردن انگار جنگ جهانی دارن توی پیست موتور و ماشین سواری اینقدر گاز نمی دن که اینا می دن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
والا بچه های فامیل ما خونه هم دیگه می رن ارتباط اجتماعیشون عالیه کلاس زبان و فن بیان و... درست و اصو ...

والا من بچه هامو کلاسم گذاشتم کلاس خصوصی و انفرادی بوده حتی کلاس گروهیم دیگه برگزار نمیشه

با فک و فامیل اوکین با غریله ارتباط برقرار کردن فرق داره

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
حتما پیش خونه شما زمین فوتبال،فضای سبز،پارک کمه یا نیست؟

اتفاقا  نزدیکمون هست به فاصله صدمتر 

مشکل این جاست نمی رن اون جا میان وسط کوچه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
حالا چون خونه ها اکثرا آپارتمانی هستن واقعا نمیشه گفت بچه ها نیان کوچه ولی پدر مادری که بچه ش ساعت ۲ ...

نه خب اونم اشتباهه ، هرچی جا و زمانی داره 

مثلا شیش هفت ظهر تا هشت بیان یه توپی چیزی بازی‌کنن خوبه دیگه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

بله متاسفانه البته من دیگه بزرگ شدم اما درسته چون تو بچگی همش خونه و باخانواده بودم از ارتباط برقرار ...

😔

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
والا حق با شماست منم زمانی ک دانشگاه بودم یا درس میخوندم با اینک طبقه چهارم بودیم و دوجداره هم بود ص ...

من خودم یکی از دلایل نتیجه نگرفتن اون چیزی که می خوام در  کنکورم همین بود ولی برای داداشم مادرم با کل کوچه دعوا کرد کمتر پیداشون می شد داداشم پزشکی قبول شد 

بیشتر ببینید
بحث اینکه فرهنگ مردم ازاری دارنکاش اصولی بازی می کردن انگار جنگ جهانی دارن توی پیست موتور و ماشین سو ...

اینی ک شما میگی بازی بچه ها نیست موتور واسه بچه نیست ک

بیشتر ببینید
نه خب اونم اشتباهه ، هرچی جا و زمانی داره مثلا شیش هفت ظهر تا هشت بیان یه توپی چیزی بازی‌کنن خوبه دی ...

نه دقیقا ظهر دقیقا شبا موقع خواب 

از خستگی و بی خوابی چشام باز نمی شه

بیشتر ببینید
اینی ک شما میگی بازی بچه ها نیست موتور واسه بچه نیست ک

هست موتورگازی !! 

بچه دبستانی این جا موتور بزرگا رو سوار می شه 

بیشتر ببینید
هست موتورگازی !! بچه دبستانی این جا موتور بزرگا رو سوار می شه

کجا زندگی میکنید مگه

بیشتر ببینید

یجوری نوشتی انگار بچه های ما تو کوچه هستن🤣من که اصلا بچه هام رو اجازه نمیدم برن بیرون..اونایی هم که بیرونن شما برو دعواشون کن از پنجره یه چیزی بگو..ولی مطمئن باش فحشت میدن..حالا برای ما تابستون میشه تا خود صبح ها عروسیه تو کوچه ها

...