2777
2789
عنوان

مادرا می شه بچه هاتون از تو کوچه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 71 پست
بله متاسفانه البته من دیگه بزرگ شدم اما درسته چون تو بچگی همش خونه و باخانواده بودم از ارتباط برقرار ...

منم تو کوچه نرفتم ولی الان حداقل تو محیط کار و دانشگاه سعی می کنم درست ارتباط برقرار کنم 

کلاس اعتماد به نفس و فن بیان بری و خودت تو موقعیت قرار بگیری حل می شه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
تو کوچه جای بازی کردنه؟ پس سالن ورزشی پارک های بزرگ اینا رو واسه چی گذاشتن؟ مگه کوچه خیابون جای کورس ...

در مورد موتور واقعا حق دارین. اونی که موتور زیر پایش خب دو قدم دورتر بره داخل پارک یا تو جاده های خلوت تر. 

وای خب بچه های کوچیکتر که‌تو‌کوچه فقط دوچرخه سواری میکنن یا بازیهای کم صدا خب گناه دارن.‌تو آپارتمان که نمیشه، دیگه مادرا چقد بیکار باشن‌ که روزی یه بار بچه ها رو پارک ببرن.

تو تایم سرظهر و آخر شب نباشه در حد بازی معمولی اشکالی ندارد که  

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما بچه بودیم خیلی تو کوچه بازی میکردیم

اوووونقد کیففففف میکردیم که نگو

هیچ پارک و خانه بازی جای کوچه رو نمیگیره

البته من بچه رو کوچه نمیفرستم فضای سبز هست جلو خونه میرن اونجا یه تعداد بچه ها هم میان

یجوری نوشتی انگار بچه های ما تو کوچه هستن🤣من که اصلا بچه هام رو اجازه نمیدم برن بیرون..اونایی هم که ...

برا ما محلمون کلا باغ ویلا هست تا صب مهمونیای مختلف صدای دیجی و دعوا و اینجور چیزاس

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
من خودم یکی از دلایل نتیجه نگرفتن اون چیزی که می خوام در کنکورم همین بود ولی برای داداشم مادرم با ک ...

خوب میرفتی کتابخونه..الان کنکور رشته خوب قبول نشدی مقصر بچه های مردمن مگه😅😐

...
اینایی که تو کوچه تربیت میشن خیلی هم خوب بار نمیان والا بچه ۵ ساله تو کوچه بمن چشمک میزنه اکثر مادره ...

من خودم با گوشام شنیدم چه حرفای 30+ سالی به هم می زدن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
در مورد موتور واقعا حق دارین. اونی که موتور زیر پایش خب دو قدم دورتر بره داخل پارک یا تو جاده های خل ...

کاملا موافقم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
خوب میرفتی کتابخونه..الان کنکور رشته خوب قبول نشدی مقصر بچه های مردمن مگه😅😐

من مهندسی می خونم جانم !! شبا ساعت 12 شب کدوم کتابخونه باز می بود ؟ اتفاقا کتابخونه می رفتم و شبا بعد ساعت19 دیگه بسته می شد 

خواب شب رو به خاطر بازی کردنشون از دست می دادم و همیشه خدا چرت می زدم 

چون بچه ها تا ساعت 2 شب تو کوچه با پدر مادرشون دورهمی داشتن

بیشتر ببینید

چقدر بدم میاد از اینجور بچه ها!!! 

همین چند روز پیش رفته بودیم پارک چند تا پسر دیدم داشتن به هم دیگه فحش های خیلی زشت میدادن یکیشون میگفت میرم باباتو فلان میکنم اون یکی دوباره داشت به اون فحش میداد موندم اینا مامان بابا ندارن🤦🏻‍♀️

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

شما پنجره هاتو دوجداره کنکوچه نره پس کجا بره؟ تو آپارتمان ام تکون میخوری صدای پایینی درمیادچی میشه د ...

پنجره های ما ۲ جدارس

ولی ما هم به هوای تازه نیاز داریم و پنجره رو باز میونیم

کوچه و خیابون مکان عمومی برای بازی نیست

زحمت بکش دست بچه ای که به دنیا اوردیشو بگیر ببر پارک خودشو پاره و پوره کنه عزیزم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

تو کوچه ما پارسال یه پسربچه پنج شیش ساله ک مشغول بازی با بقیه بچه ها بود رو یه اسنپی زیر گرفت☹️

بچه هه فوت شد طفلکی

چقدرم پسربچه شیرینی بود

بازم همسایه ها عبرت نگرفتن و همچنان بچه هاشونو تو کوچه ولو میکنن😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چه کنیمممم از دست فهم و شعور بعضیا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

موافقم

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید