2777
2789
عنوان

مادرا می شه بچه هاتون از تو کوچه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 71 پست

فشاری که رو مادرای الان هست رو هیچ نسل مادرا نبوده 

سر گوشی بشینن میگید مادرا یه مشت افسرده بزرگ کرده که بره تو گوشی یه پیج بچه تو اینستا ببینید میگید مادر تربیتش نکرده که تو اینستاعه 

بیان بیرونم بازی کنن اعصابتون نمیکشه صدا بشنوید 

چیکار کنن؟؟دست و پا و دهن بچه رو ببندن ؟

نلایک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا ما با ماشین رد میشیم همش استرس داریم بهشون نزنیم. با دوچرخشون میان جلوی ماشین، گاهی توپشون پرت میشه اونام بدو بدو به سمتش هجوم میارن همون لحظه ماشین داره رد میشه. خوب حواستون به بچه هاتون باشه، یه لحظه فک کنین هر چی ترمز بگیری، ترمز نگیره...

والا استادیوم نیست مگه چند نفرن که صداشون اینقدر رو اعصاب شماس😐 چهارتا بچه ان دیگه

نه مشکل این جاست شانس منه دقیقا از هر محله تو کوچه ما جمع می شن طرف خونش ده تا کوچه پایین تره میاد این جا 

چون اسفالته و بزرگ 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
تو کوچه جای بازی کردنه؟ پس سالن ورزشی پارک های بزرگ اینا رو واسه چی گذاشتن؟ مگه کوچه خیابون جای کورس ...

اهل کجایی کدوم شهر زندگی میکنی

قورباغه ات را قورت بده......لبخند زیباترین هدیه ایست که میتوان به دیگران داد و بخشش بزرگترین مهربانی

اینایی که تو کوچه تربیت میشن خیلی هم خوب بار نمیان والا بچه ۵ ساله تو کوچه بمن چشمک میزنه اکثر مادرهایی که بچه هاشو میفرستن کوچه واسه آرامش خودشونه که چند ساعت استراحت کنن 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
والا استادیوم نیست مگه چند نفرن که صداشون اینقدر رو اعصاب شماس😐 چهارتا بچه ان دیگه

وقتی شما میری استادیوم یعنی انتخاب کردی جای شلوغ باشی مسئله ای باهر تعداد آدمم نداری

اینجا خونس محل استراحت و آرامشه به خصوص تایم بعد از ظهر 

و یسری خونه ها هم مثل خونه ما صدا به وضوح تو خونمونه و انگار وسط خونه ما جیغ میزنن یا فوتبال بازی میکنن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
اروم بازی نمی کنن مشکل این جاست طرف پسر بچه دبستانی به دوستی می گفت مادرت فلان فلان می کنم خب این وا ...

نه دیگه تا این حد واقعا جای عصبانیت داره 

خودم خونمون سر خیابونه ولی خونه مادربزرگم میرفتیم تو کوچه هاشون بچه ها اروم باهم بازی میکردن من از این نظر گفتمم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

حق باشماس هم اسی بچه ها اروم بازی کنن خوبه تو کوچه ،من خودم همیشه خونه بودم و الان خیلی ادم درونگرا ...

نسل ما خوب بود همه بچه ها باهم بودیم.الان بچه ها از بس بچه ی دیگه ندیدن ارتباز برقرار کردنو حتی بلد نیستن

من دوتا بچه ۸ و ۶ ساله دارم از بس تو خونه موندن کنار من مدرسه سال اول ابتدایی بلد نبودن دوست پیدا کنن ن بچه های من فقط همشون اینجوری بودن

امضام :تیکه های اهنگ تتلو.                  من چرا اشکم نمیریزه و تندتند پلک میزنم............                     خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                دنبال مو تو ظرف غذا بود...!!!!!                                  من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. 🤷‍♀️            میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
فشاری که رو مادرای الان هست رو هیچ نسل مادرا نبوده سر گوشی بشینن میگید مادرا یه مشت افسرده بزرگ کرده ...

والا تربیت بیرون خیلی بدتره 

این جا همه خونه ها ویلایی هست برن تو حیاطشون بازی کنن کسی کاری به کارشون نداره 

مشکل این جاست تو کوچه همه با هم اجتماع می گیرن اکثر همسایه های ما بچه هاشون بزرگ شدن بعضی هاشون نوه داره 

از محله های دیگه میان با دو سه موردی که بچه دارن بازی می کنن 

این جا من به اندازه کافی از پنجره اتاقم می شنیدم که به مادر همدیگه فحش زشت می داد چیزی که با 22 سال سنم تا حالا  نشنیده بودم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید

یادش بخیر ما همیشه بچه بودیم تو کوچه بازی میکردیم اونم همیشه دم غروب ایرادش چیه ؟ صبح یا ظهر یا شب اشتباهه اما غروبا به نظرم هیچ ایرادی نداره بلاخره از اون کوچه هزاران تا ماشین و موتور رد میشه ساختمون سازی میشه فقط صدای بچه ها رو مخه ؟ 

نسل ما خوب بود همه بچه ها باهم بودیم.الان بچه ها از بس بچه ی دیگه ندیدن ارتباز برقرار کردنو حتی بلد ...

والا بچه های فامیل ما خونه هم دیگه می رن ارتباط اجتماعیشون عالیه کلاس زبان و فن بیان و... درست و اصولی هم تربیت می شن 

بیشتر ببینید
شما پنجره هاتو دوجداره کنکوچه نره پس کجا بره؟ تو آپارتمان ام تکون میخوری صدای پایینی درمیادچی میشه د ...

حالا چون خونه ها اکثرا آپارتمانی هستن واقعا نمیشه گفت بچه ها نیان کوچه ولی پدر مادری که بچه ش ساعت ۲-۳ ظهر تو کوچه ست واقعا احمقه ، اگه سر ظهر بچه رو یکی برداره ببره میخواد چکار کنه؟

تو همسایگی ما این اتفاق افتاد ولی بازم ادب نشدن این همسایه ها