2777
2789
شوهر من البته دهه شصتی هست اون موقع میشد بدون پشتوانه خانواده و با درس به جایی رسید الان بعید میدونم

پسرا بیشتر بدون حمایت میتونن موفق شن.

دخترا کمتر، ازدواج کردن هم ممکنه تغییر بده مسیرشان رو

آدم اگه خانواده ش حمایتش نکنن نمی تونه درس بخونه چون اولا درس خوندن هزینه داره خانواده می تونن حمایت ...

اینم درسته مثلا ما پول کلاس و اینا نداشتیم برای داداشم ولی اتاق خالی کردیم براش کتاب تا داشتیم خریدیم براش ک اون فقط راضی بشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بعضیا همون خانواده و حمایت نکردنا باعث میشه به خودت بیای ربطی نداره

کسی که کتاب نداشته باشه درس بخونه 

چجوری از بی کتابی  به خودش میاد 

لطفا اگه کار آنلاین سراغ دارید بهم بگید

اینم درسته مثلا ما پول کلاس و اینا نداشتیم برای داداشم ولی اتاق خالی کردیم براش کتاب تا داشتیم خریدی ...

به نظر من حمایت خانواده مهم ترین اصل موفقیته 

کسی که حامی و پشتیبان نداشته باشه 

انگار خودشم بخواد شرایط تلاش کردن نداره 

لطفا اگه کار آنلاین سراغ دارید بهم بگید

پسرا بیشتر بدون حمایت میتونن موفق شن.دخترا کمتر، ازدواج کردن هم ممکنه تغییر بده مسیرشان رو

دخترا اگه خانواده درستی نداشته باشند هیییچ کاری نمی‌توانند انجام بدن چون محدودشدن کردن متاسفانه

به نظر من حمایت خانواده مهم ترین اصل موفقیته کسی که حامی و پشتیبان نداشته باشه انگار خودشم بخواد شرا ...

والا داداشم با اینکه مهندس شد ولی بازم ناشکری میکنه میگه اگ پدر و مادرم سواد داشتن دکتر میشدم نه مهتدس😑

نه الان اگه بخوای دانشگاه خوب قبول بشی باید بهترین مدرسه و کلاس خوب بری اون موقع فقط مدرسه دولتی نمو ...

الانم میشه همین الانم تو همین کانال های تل.گرام جزوه و کلاسای همین اساتید رایگان هست گذاشتن البته شاید از نظر شرعی درست نباشه ولی اونگه ندازه استفاده میکنه یا کتابای کمک درسی 

کانالا الان میزارن

اونی که بخواد بخونه با همینا هم میتونه

اونی که نخواد هیچی

کسی که کتاب نداشته باشه درس بخونه چجوری از بی کتابی به خودش میاد

عزیزم الان کانالای تلگرامی پره 

همه چی هست

کتابای چاپ جدید

کلاسای بهترین اساتید ایران 

رایگان گذاشتن بعضیا

خودم دارم دیگه

مثل قبل نیس