2777
2789
عنوان

میشه کسایی که پشت کنکور بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 53 پست
انقدر صفرو صدی نباش که یا این تراز یا هیچیاین یه ماهو تمام زورتو بزنالان سِر شدی میگی اب که از سر گذ ...

اوهوم یکیم گفت رتبه ۱۰ هزار بیاری خیلی بهتر از ۲۰ هزاره 

خودمم خسته شدم فقط با فکر درس دارم خودمو اذیت میکنم درحالی که نمیخونم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اوهوم یکیم گفت رتبه ۱۰ هزار بیاری خیلی بهتر از ۲۰ هزاره خودمم خسته شدم فقط با فکر درس دارم خودمو اذی ...

بیخیال این کمالگرایی شو

اگرم لازمه حذفیات داشته باش

من شرایط تورو نمیدونم

ولی حرفم اینه تمام تلاشتو بکن دیقه نودی

اگه علاقه نداری برو سمت چیزی که علاقه داری و اون حرفه رو یاد بگیر اگه انگیزه نداری یا افسردگی و... ب ...

چرا علاقه دارم

ولی از وقتی که کلاسا آنلاین شد

خیلیییی تنبل شدم

خیلی زیاد . اصلا مغزم انگار نمیکشه بخوام یه خط کتاب بخونم 

حتی سریال رو بزور نگاه میکنم

تراز ۸۵۰۰ از الان بخونی میاری

جدی میگما

نهاییا آسونن سهمشونم خیلی زیاده میتونی روشون سرمایه گذاری کنی حتی بالاتر از ۸۵۰۰ هم میتونی بیاری اگه نمرات خوبی بگیری

یکم بخونی درصدای کنکورتم به ۲۰ ۳۰ برسه کار جمع میشه

من از تابستون دارم میخونم اما به نظر خودم هیچ فرقی با اونی که نخونده ندارم 

مشکلات روحی و عصبی شده مانع راهم 

خیلی اذیت میشم 

خیلی زیااااد هیچکس هم نمیتونه درک کنه 

اگر مثل چند سال پیشم بودم و این مشکلات رو نداشتم الان قبول شده بودم 

نمی‌دونم چی قراره به سرم بیاد 

این کاربری دومم هست 

کاشکی میخوندی 💔

راه نجات تو ایران فقط درس خوندنو دانشگاه رفته 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید

نکن با خودت این کارو

یه سال پشت کنکور موندم

دیگه اون آدم سابق نشدم 

منم اهل درس نبودم 

کاش همون سال اول که قبول نشدم می رفتم دانشگاه آزاد

تو این یه سال هر روز تحقیر شدم هر روز مقایسه شدم عر روز عر زدم وزنم اضافه شد حالم بد شد داغون شدم...

الانم ترم ۴ دانشگاهم

ولی اون آدم شاد خوش خنده سابق نیستم 

شدم یه آدم بی اعتماد به نفس درونگرا 

سه نفر محكوم به اعدام با گیوتین شدند؛ یک کشیش، یک وکیل دادگستری و یک فیزیکدان در هنگام اعدام؛ کشیش پیش قدم شد ، سرش را زیر گیوتین گذاشتند و از او سؤال شد: حرف آخرت چیست؟گفت : خدا ... خدا...خدا...او مرا نجات خواهد داد،وقتی تیغ گیوتین را پایین آوردند ، نزدیک گردن او متوقف شد.مردم تعجب کردند؛ و فریاد زدند: آزادش کنید!خدا حرفش را زده! و به این ترتیب نجات یافت نوبت به وکیل دادگستری رسید؛از او سؤال شد: آخرین حرفی که می خواهی بگویی چیست؟گفت : من مثل کشیش خدا را نمی شناسم اما درباره عدالت‌ میدانم عدالت...عدالت...عدالت...گیوتین پایین رفت ،اما نزدیک گردنش ایستاد.مردم متعجب، گفتند :آزادش کنید، عدالت حرف خودش را زده! وکیل هم آزاد شدآخر کار نوبت به فیزیکدان رسید؛سؤال شد: آخرین حرفت را بزن گفت: من نه کشیشم که خدا را بشناسم، و نه وکیلم که عدالت را بدانم اما می دانم که روی طناب گیوتین گره ای است که مانع پایین آمدن تیغه می شودبا نگاه به طناب دریافتند و گره را باز کردند،تیغ بر گردن فیزیکدان فرود آمده و سر او را از تن جدا کردچه فرجام تلخی دارند آنان که واقعیت را میگویند و به «گره ها» اشاره مى كنند

بیشتر ببینید

هنوزم نباید ناامید شد و به آزاد فکر کرد

من کلا دو هفته جدی مطالعه داشتم، روز و شب...

قبلا مطالعه داشتم، اما جدی و مستمر و در راستای کنکور نبود

صفر نبودم، ولی خب...

همایش های جمع بندی از استادای مطرح دیدم

و به اختصار بعضی مطالب بولد رو خوندم و تست زدم

یه رشته‌ی نسبتا تاپ قبول شدم، تو یه دانشگاه دولتی و نسبتا خوب

من جوری خوندم که شب کنکور ، فقط نیم ساعت خوابیدم

حالا نمیدونم درست بود کارم یا نه...