2777
2789

ی لباس سفید میخوام رنگ رژمو روش جا بذارم واسه پارتنرم، رد لب

خب اگ بشوره پاک میشه، اگ از رژ ۲۴ ساعته استفاده شه ممکنه پاک نشه ؟ بمونه جاش؟ رنگم نده

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لووووووووووس،،😂😂😂😂

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید
بنظرت میپوشه همچین تیشرتی رو یا فقط یادگاری نگه میداره؟

خب وقتی پیش همیم میتونه بپوشه، نه پیش کسی 

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

روش لاک بیرنگ بزن موندگاریش شاید بیشتر شد، نظر خودمه البته شما اول رو یه پارچه خراب تست کن خوب شد رو اصلیه اجرا کن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بنظرم برو اون پیرهنو بده عکس خودتو یا عکس دوتایی تونو روش چاپ کنن اینجوری بهتره 😐😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

با رنگ اکریلیک انجامش بده

لبت با آب خالی تمیز میشه ولی از روی لباس پاک نمیشه بعد از خشک شدن 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

رنگ پارچه + تثبیت رنگ

فقط فرم لبت رو انتقال بده 😐😐😐 بقیه اش تکنیک نقاشی پارچه

واقعا آدمو به چه حرفایی وا می دارید 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید