2777
2789

نزدیک یک هفته دیگه 39ساله می شم

باورتون نمیشه اگه بگم تا همین یه ماه پیش هیچ حس بدی نداشتم ولی الان احساس افسردگی می کنم... 

با اینکه وضع مالیم اونم به طور شخصی خوبه، خدا رو شکر صاحب فرزند و همسر خوبی هستم، خودم درآمد دارم، زیبا هستم و..  ولی احساس می کنم دارم پیر می شم و این منو بدجور افسرده می کنه. 

تا یادم میاد از پیری متنفر بودم، از تنهایی از کار افتادگی، این حس که دیگه خیلی فرصتها برام تکرار نخواهند شد

شما چه حسی داشتین؟ 

من در آستانه چهل سالگی پیر نیستم اصلا 

به بچه دوم فکر میکنم

کلاس موسیقی میرم 

افسردگی نداره از لحظه لحظه زندگی لذت ببر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابستان تولد ۴۰ سالگی من هست

اتفاقا نسبت به اون حس وحشت ۳۰ سالگی الان حس بدی ندارم احساس می کنم به یه نقطه اطمینان رسیدم سلیقه ام تو همه چیز رو می دونم خیلی چیزها برام بی معنی و بی اهمیت شده و قدر زندگی رو بیشتر می دونم 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

من حس میکنم دیگه فرصتی ندارم،  چیزی نمونده،  نه افسردگی ندارم و داداشم خواهرم حتی همسرم بهم میگن بهت نمیاد 40 ساله باشی 25 اینا میخوری، دو تا مسیر جدید رو دارم میرم 

بیشتر خودمو کنترل میکنم بیشتر حواسم به حرف زدنم هست بیشتر فکر میکنم فقط حیف که وقتی نمونده 

من در آستانه چهل سالگی پیر نیستم اصلا به بچه دوم فکر میکنمکلاس موسیقی میرم افسردگی نداره از لحظه لحظ ...

منم دقیق یک ماه پیش همین بودم پیر نیستم ولی فکر می کنم زندگیم توی سراشیبی افتاده 

باورتون میشه با اینکه ایام تعطیلات عالی داشتیم ولی من ملول و کمی غمگین بودم

سلام

منم ۴۵ هستم از پیری متنفرم عاشق جوانی و زیبایی هستم خیلی میترسم صورتم چروک بشه یا هیکلم داغون بشه به پوستم میرسم مواظب تناسب اندامم هستم ولی اینم تا یه جایی جواب میده بعد یائسکی متاسفانه خانوما خیلی افت میکنن

تابستان تولد ۴۰ سالگی من هستاتفاقا نسبت به اون حس وحشت ۳۰ سالگی الان حس بدی ندارم احساس می کنم به یه ...

چه قدر قشنگ بود این کامنت و یه حس اطمینانی بهم داد 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید