2777
2789
عنوان

خانمهایی که به چهل سالکی نزدیک شدین یا ردش کردین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 113 پست

این دنیا جای ماندن نیست 

کم کم پیر می شیم 

کم کم از این دنیا به دنیای ابدی کوچ می کنیم 

خداروشکر کن که ۳۹ سال عمر بهت داده 

خیلی ها بودن به ۳۰ سال نرسیدن فوت کردن 

لطفا اگه کار آنلاین سراغ دارید بهم بگید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من سی و چهارسالمه میگم خدا کنخ زودتر بشه چهل پنجاه سالم زودتر عمرم تموم بشه البته این به خاطر اینه که هیچی از زن گی نمیفهمم از صبح تا شب توی خونه ام بچه داری خانه داری نه تفریحی نه خوردوخوراک خوبی نه لباس خوبی نه آدمای خوبی دور منن نه شوهر خوبی دارم نه پولی دارم نه پولی میده بهم کلا هیچی از جوونی و‌زندگی نفهمیدم فقط روزشماری میکنم زودتر تموم شه برام آدم موفقی نبودم و نیستم 

بدونیذمهم چهره هست و توان ک داشته باشی من میرم باشگاه واقعا اونا ک ۳۰ سال سن دارم و میبینم ب خودم می ...

چهره ام عالیه بارها تو سایتم عکس گذاشتم

توانمم فعلا خوبه 

میدونی بیشتر با خودم فکر می کنم نزدیک 4دهه از عمرم رفته و این ناراحتم میکنه

منم ۴۴ ساله م با اینکه بیبی فیسم و بهم ۳۰ بیشتر نمیخوره ولی از تو پوکیدم دیسک کمر و فیبروم دارم اعصابم ضعیف و ترسو شدم

فقط بخاطر دو تا بچه هام میجنگم و خودمو ب ردز و جوون نگه میدارم، کار میکنم سعی میکنم معارت و مسافرت کنم ب بچه هام خوش بگذره همه روزا و ب گذر زملن فکر نکنم

فقط میدونم بزرگترین سرمایه ما الان سلامتمونه حتی از چروک و زشتی و پول هم مهم تره

چون پولداررینم باشیم سالم نبایم پیری سختی خواهیم داشت.خدا عاقبتمونو بخیر کنه 🙏🌹

وای نه یعنی گریزی ازشون نیست؟

من شهریور ۳۹سالم تموم میشه ولی حس پیری نمیکنم بچه هام هنوز کوچیکن دخترم یه سال و نیمشه پسرم سه سال 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
حالا من سی و چهارسالمه میگم خدا کنخ زودتر بشه چهل پنجاه سالم زودتر عمرم تموم بشه البته این به خاطر ا ...

چندتا بچه داری ؟

چند سالشونه ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

نظر مردم برامون مهم نیست 

پیر هم بشیم نوعی زیباییه

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
چهره ام عالیه بارها تو سایتم عکس گذاشتمتوانمم فعلا خوبه میدونی بیشتر با خودم فکر می کنم نزدیک 4دهه ا ...

دیگه نمیذاری ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره