2777
2789
عنوان

کسایی که قبلن سقط داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
منم ۴ سانت مونده بود دکتر گفت کورتاژ شو ولی خودم نخواستم با زعفران پیاده روی و ورزش طناب اومد ولی با ...

من بعد خوردن قرص اندازه دو سانت ازم خارج شد دنباله ام داشت 😂 اون دنبالشم بقایا حساب میشه ینی ؟ 

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

ب هیچ عنوان کورتاژ نکن خواهرمم سقط کرد اجازه ندادم کورتاژ کنه خداروشکر دفع شد اونم ۴سانت بقایا داشت فکرکنم سیاف استفاده کرد شیاف لیابل عالیه میکشه میاره بیرون با ی طبیب سنتی مشورت گن ببین بهت پشینهاد میکنه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش پیاده روی داشته باش و کاچی بخور دفع میشه

قربونت عزیزم برام از ته دلت دعا کن به خیر بگذره 🥺 

چشم انشالله اینقد نگران نباش بخدا من ۳ ماه درگیر بودم

مرسی که بهم دلگرمی میدی عزیزم 😍 

میگن زیاد بمونه عفونت بیاره چیزی نشد بر شما ؟

مرسی که بهم دلگرمی میدی عزیزم 😍 میگن زیاد بمونه عفونت بیاره چیزی نشد بر شما ؟

نه من بعد هر کورتاژ سونو می دادم و مشخص میشد ک هنوز مونده بقایا ؛جنین کورتاژ اول دکتر در آورد کلی هم ازم پول گرفت ولی جفت گیر کرده بود خیر سرش دکتر دومی ینی بیمارستان خصوصی رفتم با دوربین هم کل رحم را نگاه کرد ک من اونجا از کمر بیحسی بودم نشونم داد گفت رحم پاکه و دیوارها رحم را هم تراشیدیم یعنی من با این بارداری ناخواسته نابودم شدم 

نه من بعد هر کورتاژ سونو می دادم و مشخص میشد ک هنوز مونده بقایا ؛جنین کورتاژ اول دکتر در آورد کلی هم ...

خداروشکر شکر تموم شد از خداوند بزرگم میخوام که مشکل منم رفع بشه

نگران نباش دفع شده زعفرون غلیظ دم کن بخور ..گداخته بخور هرچی که داخل بدنت مونده باشه رو دفع میکنه

قربونت عزیزم برام کلی دعا کن که نیاز به کورتاژ نباشه 😍