بیستم اسفند سقط کردم به دلیل اینکه توقف رشد جنین تو ۵ هفته مونده بود منم رفتم بیمارستان سقطش کردم با قرص س** اومد بیرون جفتم اومد بیرون اما بقایا مونده بود داخل ۴ سانت بهم قرص داد منم که قرصو که خوردم یه لخته اندازه ۲ سانت ازم اومد بیرون حالا میخوام برم سونوگرافیشم به ببینم بقایا مونده چی شده در اومده نیومده خیلی استرس دارم خیلی میترسم تو رو خدا بهم دلداری بدید برام دعا کنید که ایشالله کار به کورتاژ نکشه ایشالا
خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی من قرصرو میخوردم خونریزیمو بدتر قطع میکرد قبل اینکه اون اخته بیاد درد انقباض داشتم ولی از وقتی اون لخته اومد دگ نه درد دارم نه خونریزی فقط لکه بینی
خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️
هیستروسکوپی یه دوربین میره داخل رحم دکتر از مانیتور نگاه میکنه با یه انبر فقط همون تیکه بقایا خارج میکنه تازه جنبه درمانی هم داره دکتر کل رحم چک میکنه هرمشکل دیگه ای هم باشه برطرف میکنه دیگه مثل کورتاژ دیواره رحم تراش نمیده..