2777
2789
عنوان

کسایی که قبلن سقط داشتن بیان

195 بازدید | 25 پست

بیستم اسفند سقط کردم به دلیل اینکه توقف رشد جنین تو ۵ هفته مونده بود منم رفتم بیمارستان سقطش کردم با قرص س** اومد بیرون جفتم اومد بیرون اما بقایا مونده بود داخل ۴ سانت بهم قرص داد منم که قرصو که خوردم یه لخته اندازه ۲ سانت ازم اومد بیرون حالا می‌خوام برم سونوگرافیشم به ببینم بقایا مونده چی شده در اومده نیومده خیلی استرس دارم خیلی می‌ترسم تو رو خدا بهم دلداری بدید برام دعا کنید که ایشالله کار به کورتاژ نکشه ایشالا

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نترس دوباره برات قرص را تکرار میکنه

ولی من قرصرو می‌خوردم خونریزیمو بدتر قطع میکرد قبل اینکه اون اخته بیاد درد انقباض داشتم ولی از وقتی اون لخته اومد دگ نه درد دارم نه خونریزی فقط لکه بینی 

اگ هنوز خون ریز داری ..چیزایی گیاهیی بخور مثل گل گاوزبان..زرشک..تخم هویج شوید...من با اینا دفع کردم ۱۱هفته بود بدون کورتاژ.

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
من سقط کردم ۲سانت بقایا داشتم هرچی دارو و جوشونده خوردم فایده نداشت دکتر گفت بیا کورتاژ ک رفتم پیش ی ...

هیستروسکوپی چه فرقی با کورتاژ داره ؟

اگ هنوز خون ریز داری ..چیزایی گیاهیی بخور مثل گل گاوزبان..زرشک..تخم هویج شوید...من با اینا دفع کردم ...

نه عزیزم بعد اینکه اومد بیرون دگ خونریزیم قطع شده اینهمه ام دمنوش خوردم رازیانه بومادران مریم گلی که خونریزی کنم نکردم 

سونو بدی دیگه مطمن میشی نگران نباش من آذر ماه با دوتا کورتاژ خارج نشد تا بار سوم با قرص تونستم جفت ر ...

میشه برام از ته دلت دعا کنی به خیر بگذره 🥺

هیستروسکوپی چه فرقی با کورتاژ داره ؟

هیستروسکوپی یه دوربین میره داخل رحم دکتر از مانیتور نگاه میکنه با یه انبر فقط همون تیکه بقایا خارج میکنه تازه جنبه درمانی هم داره دکتر کل رحم چک میکنه هرمشکل دیگه ای هم باشه برطرف میکنه دیگه مثل کورتاژ دیواره رحم تراش نمیده..