2777
2789
عنوان

دختری ک باهاش بهم خیانت کرد رو پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین اینک س کس کرده رو مطمئنم اما الان کل خانوادش ب دست و پام افتادن ک غلط کرده و پشیمونه و این ذاتش ...

عزیزم حالا فرض کن هیچ چیز دیگه ای نبوده 

فقط رابطه داشته، این بالاترین درجه خیانته، یعنی اساسا پایه ای به اسم اعتماد تو رابطه از بین رفته. حالا عکس العملت چیه؟ بعضی چیزا طرف خودشم بکشه جای بخشش ندارن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین اینک س کس کرده رو مطمئنم اما الان کل خانوادش ب دست و پام افتادن ک غلط کرده و پشیمونه و این ذاتش ...

ببین درسته نامزدتون شاید دلت پیش اون گیره ولی آدم خیانت کار تا آخر تو رگ هاش میچرخه چه نامزد بشه چه ازدواج کنه

عزیزم حالا فرض کن هیچ چیز دیگه ای نبوده فقط رابطه داشته، این بالاترین درجه خیانته، یعنی اساسا پایه ا ...

میدونی 

من در واقع میدونم ک این رابطه دیگ تمومه اما بار روانی خیانت خیلی سنگینه مغز دنبال جزئیاته

یعنی آدم دچار وسواس فکری میشه 

ب نظرم واسه آرامش روان خودم شاید بد نباشه ب دختره پیام بدم

دقیقا برگ برنده من اینه ک عقد نکردیم

عا باریکلا دختر

همچین آدمی رو باید آتیش زد 

نامزدی رو به هم بزن و تموم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خداییش خیلی بی منطقی.دختر خاله ی من شوهرش عاشق یه دختر دیگه شده بود جوری یک ذره برای دختر خالم ارزش قائل نبود که با اون دختر استوری عاشقانه میزاشت و تو بیوش اسم اون دخترو با قلب گذاشته بود همه فامیلم میدیدن.فکرشو بکن برای مادر بچش اندازه ارزن ارزش قائل نبود که حداقل به حرمت زندگیه چندسالشون با احترام جدا شن.اونوقت دختر خاله ی ابله و بی عزت نفس من افتاده بود دنبال پیدا کردن دختره حتی انقدر پیگیرش بود که شماره کارتشم پیدا کرده بود اونوقت همه جا میگفت از دختره اطلاعات دارم!!!!خب حالا که چی مثلا؟به جای حل مسئله فقط دنبال شلوغ کردن بود.وقتی که طرف میخواااااد فلان کارو بکنه از شما چه کاری برمیاد آخه؟چجوری میخوای جلوشو بگیری؟حالا برفرض که با تهدید و فلانم مرد بمونه آخه کیفیت زندگی براتون مهم نیست؟مردی که بخوای بدویی دنبالش آخه مفت می ارزه؟؟تهشم اصلا بمونه درنهایت تو میمونی و یه شخصیت له شده که حتی دیگه خودتم نمیشناسی

آخرشم طلاق گرفتن شوهرش با دختره ازدواج کرد.

توروخدا عاقل باشین،ارزش خودتونو پایین نیارین.من خودم متاهلم میفهمم چقدررر سخته اینکه زندگیه آدم بپاشه ولی باااااید بین بد و بدتر،بدو انتخاب کرد.آدم با گول زدن خودش فقط آرامش خودشو به تعویق میندازه.در نهایتم همون پله ای که نمیخواستی و باید بالا بری.

برا مردی ارزش قائل شین که برای آرامش و حالتون ارزش قائل باشه جوووون بکنه براتون.انقدر برای رابطه ی مفت تلاش نکنیدددددد لطفااااااا

کاربر خانم هستم.

عزیزم اونی ک مشکل داره متعهد نبوده نامزدته دختره چیکارس این وسط حتی اگه این دخترم نبود نامزدت ی دختر ...

خب درواقع دچار وسواس فکری شدم 

دوست دارم راجبش حرف بزنم خودش از حرف زدن طفره میره و فقط میگ غلط کردم 

میدونی من در واقع میدونم ک این رابطه دیگ تمومه اما بار روانی خیانت خیلی سنگینه مغز دنبال جزئیاتهیعنی ...

درک می کنم 

ولی اینو در نظر بگیر که احتمالش زیاده چیزایی بشنوی که بدتر روانت رو بهم بریزه، باید امادگی اینم داشته باشی  

شاید بد نباشی پیش یه تراپیست هم بری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

درک می کنم ولی اینو در نظر بگیر که احتمالش زیاده چیزایی بشنوی که بدتر روانت رو بهم بریزه، باید امادگ ...

دقیقا تراپیستم گفت تماس نگیر

اما خب دیگ چی از این بدتر 

پیاماش با دوستاشو خوندم بعد س ک س  با دختره

دوستش گفته بود چطور بود 

این جواب داده بود آخ حال داد

دوستش گفته بود تا داغه دخترا نپریدن یه برنامه بچین یه بار دیگ ببر بزن زمین دختره رو این گفته بود نمیشه نامزدم میفهمع و دوستش اصرار ک نه بروووو

عزیزم من رابطه رو بهم زدمالان اون دنبال منه

آفرررین بهترین کارو کردی.اصلا دیگه آدم حسابش نکن.

به جزئیات چیزاییم که پیش اومد فکر نکن میدونم سخته،تلخه.ولی تحمل کن،یه روز میبینی کاملا تو ذهنتم تموم شده

کاربر خانم هستم.

خب درواقع دچار وسواس فکری شدم دوست دارم راجبش حرف بزنم خودش از حرف زدن طفره میره و فقط میگ غلط کردم

عزیزم واسه آرامش خودت بنظرم انجام بده ،دیگه راحت میشی،اما دور این خیانتکارو خط بکش،دنبال آدمی باشه که بهت بخوره ،هم شخصیتش هم تحصیلاتش و... دو روز کنارش نباشی گندش بالا نیاد.هر چقدرم التماس کرد گوش نده بزار زجه بزنه،بزار ابروش بره،بزار از غصه خون بالا بیاره.توبه گرگ مرگه.دو روز دیگه باهاش ازدواج کنی به یه بچه بت خیانت کنه چی؟خداروشکر عقدی .دکمشو بزن.