2777
2789

از لجبازی چون باهم دعوامون شده منو بی ارزش کرده جلو همه هیچ جا منو نمیبره باهام حرف نمیزنه برام چیزی نمیخره الان چند روزه فقط برای خانوادش کمک میکنه هرچی اونا میگن سریع انجام میده با من شبیه کلفت ها رفتار میکنه الان من چیکار کنم هرچی غر هم زده بودم دلیل نداره اینجوری بی ارزشم کنه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

میتونی به دلیل عدم پرداخت نفقه شکایت کنی. اگه حبست کرده به خونواده ت اطلاع بده کارای قانونیتو کنن. اگرم نمیتونی رو خونواده ت حساب کنی و شوهرت تو خونه حبست کرده زنگ بزن این مشاورای رایگان خونواده تو گوگل شماره شون هس ازشون راهنمایی بخواه

در ضمن هیچ کار خونه نکن از نظر قانونی وظیفت نیس

تو هم شیک بشین سر جات هیچ کاری نکن مگ مجبوری بزا ببینم اینکه نسبت به چیزایی ک باید انجام بده بی تفاوته چ حسی داره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خاهر منم اینطوریه. بدترم میشن اینجور ادماچون ترس از دست دادنتو نداره.براش مهم نیستی

اینجوری بود درست شده بود یبا. اوایل بردمش دادگاه عاقل شده بود باز شروع کرد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خاهر من جرعت دادگاه بردنم نداره

منم نبردم خانوادم برده بودنش گریه میکرد اونجا الان میگه ای کاش همونجا تموم میکردم اخلاق گه ک چی همه چیو برامون منع کرده فقط ب فکر پس اندازه زیر گور ببری با خودت لجن

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شکایت کنه به چی برسه؟؟؟ معلومه دوسش ندارم. هزار تا شکایت هم کنه نمی خوادش

نفقه حق قانونی زنه وقتی هیچ خرجی نمیده بهش زندگیشو چجوری بگذرونه. مث زندانیه. اول خوب تاپیکو بخون بعد کامنت بزار