2777
2789
عنوان

شوهرم از لج خرجی منو قطع مرده هیچ جا منو نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 34 پست
شکایت کنه به چی برسه؟؟؟ معلومه دوسش ندارم. هزار تا شکایت هم کنه نمی خوادش

دوست نداشت گه خورد اومد خواستگاریم بچه دارم کرد کلی وعده داد تا خرش از پل گذشت خونه ساخت اینجوری اخلاق گه گرفت ب خودش دوساله اومدیم خونه خودمون بزور مارو جایی می‌برد الان اونم کلا قطع کرد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نفقه حق قانونی زنه وقتی هیچ خرجی نمیده بهش زندگیشو چجوری بگذرونه. مث زندانیه. اول خوب تاپیکو بخون بع ...

عزیزم نفقه ماهی یه تومنه. راه شکایت کردن نیست. راه اینه یه کاری کنه گارد طرف باز بشه لجبازی نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم نفقه ماهی یه تومنه. راه شکایت کردن نیست. راه اینه یه کاری کنه گارد طرف باز بشه لجبازی نکنه

نفقه نمیخام میخام درست بشه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

عزیزم تاپیکای قبلشو بخونید نوشته ک شوهرش حبسش کرده خرجی هم نمیده.مثل زندونیه چیکار کنه غیر شکایت چند ماهه وضعش همینه شما بودی تحمل میکردی؟

عزیزم مهریه داری؟حق طلاق؟پس انداز؟طلا؟

طلاهامو براش فروختم خونه ساخت خونه بنام پدرشه حق طلاق ندارم پس انداز اصلا نذاشت بکنم ی کارت دستمه برای خودشه مهریه دویست تا دارم اونم هیچ گهی نداره ک بده میدونم اجرا بزارم قسط بندی میکنن

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
عزیزم تاپیکای قبلشو بخونید نوشته ک شوهرش حبسش کرده خرجی هم نمیده.مثل زندونیه چیکار کنه غیر شکایت چند ...

چند روزه اینجوری شده فقط چون اعتراض کردم مارو ببر تفریح مسافرت اینقدر ب فکر زندگی نباش چند ماه یبار می‌برد الان اونم ازم گرفته حتی مهمونی هم باهام نمیاد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
طلاهامو براش فروختم خونه ساخت خونه بنام پدرشه حق طلاق ندارم پس انداز اصلا نذاشت بکنم ی کارت دستمه بر ...

چقدر عوضیه واقعا

خونه بنام پدرسه پس میتونه بگه تو دادگاه مهریه ندارم بدم 

طلاهاتم ازت گرفته بدون اینکه چیزی ازخونه بنامت بزنه

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

چند روزه اینجوری شده فقط چون اعتراض کردم مارو ببر تفریح مسافرت اینقدر ب فکر زندگی نباش چند ماه یبار ...

صبرت زیاده خواهر من بودم خونه رو اتیش میزدم زنگ میزدم اتش نشانی میگفتم این شوهر‌عوضیم منو حبس کرده اگه بلایی میومد سرم چی

آدم خودشم باید یکم قوی و با جربزه باشه....

این عشق خالص من کار دستم داد تا پول دستم اومد براش خرج کردم خانوادم بهم پول دادن برای خونه ای ک بنام پدرشه خرج کردم طلایی ک حقم بود براش فروختم تا کابینت بزنه لوازم خونه بخریم زودتر از مستاجر بیایم بیرون الان زده زیرش ک خونه بنام پدرشه منم بهش بدهکار بودم براش هزینه کردم ساختم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
چقدر عوضیه واقعاخونه بنام پدرسه پس میتونه بگه تو دادگاه مهریه ندارم بدم طلاهاتم ازت گرفته بدون اینکه ...

خیلی خر بودم چون واقعا دوسش داشتم همه اینکاررو بدون ذره ای بی اعتمادی بهش کردم فقط دلم برای خودم میسوزه دارم منفجر میشم لیاقت عشق خالص منو نداشت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙