2777
2789
عنوان

خرید خانه

243 بازدید | 16 پست

دوستان من در حال حاضر تو یه خونه دو خواب زندگی میکنم.

قصد دارم خونه سه خواب بگیرم. مقداری هم پس انداز دارم ولی برای مابقی یا باید طلا بفروشم یا خونه ای که در حال حاضر ساکن هستم.

سوالم اینه برای خرید خونه بزرگتر شما بودید طلا می فروختند یا خانه فعلی تون را.

خودم ترجیح میدم طلا بفروشم که دو تا خونه داشته باشم، چون دوباره طلا را کم کم میخرم.

ممنون میشم نظراتتون را بنویسید. میام میخونم. 

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چقدر طلا داری که باهاش میشه خونه سه خوابه خرید؟ طلا بفروش

گفتم که یه مقدار پس انداز دارم و برای مابقی میخوام طلا بفروشم.

من ۲۱ ساله شاغلم عزیزم. و تو این سالها تو هر فرصتی طلا میخریدم. 

اگه قبلا از ام این سوال رو می پرسیدی می گفتم طلات رو بفروش ولی الان با توجه به شرایط منطقه یه خونه داشته باشی کافیه طلا سرمایه مطمئنی تری هست به شرط اینکه جای نگهداری داشته باشی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اگه قبلا از ام این سوال رو می پرسیدی می گفتم طلات رو بفروش ولی الان با توجه به شرایط منطقه یه خونه د ...

ممنون از نظرت دوست خوبم. 

گفتم که یه مقدار پس انداز دارم و برای مابقی میخوام طلا بفروشم.من ۲۱ ساله شاغلم عزیزم. و تو این سالها ...

چه خوب منم شاغلم بنظرت ماهی یدونه سکه پارسیان ۲۰۰ ۳۰۰ سوتی خوبه ارزش داره بخرم؟؟

چه خوب منم شاغلم بنظرت ماهی یدونه سکه پارسیان ۲۰۰ ۳۰۰ سوتی خوبه ارزش داره بخرم؟؟

طلا همیشه برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه. چه طلای زینتی چه سکه

من فروختم برای خونه البته نصفشو به نام خودم زدم

مبارک باشه عزیزم، به دل خوش. منم هر چی بخرم به نام خودمه، چون همش از سرمایه و تلاش خودم میخرم و توقعی از کسی ندارم.