2777
2789

نمیخوام باز کنم زیاد قضیه رو 

ولی میخوام بدونم بقیه تو‌این شرایط چیکار میکنن 

بچه های من دوتا پسر ۸ و ۱۰ ساله هستن 

من همیشه برای اینکه با شوهرم وقت بگذرونم حتما مطمئن میشم که خوابیدن حتی خودمو به خواب میزنم یکی دوساعت که کامل بخوابن اتاق جدا هم داریم دوتا ولی خب نمیشه که درو ببندم برم تو اتاق با شوهرم بالاخره میفهمن و حساس میشن 

پریشب من فکر کردم اینا کامل خوابشون برده اومدم تو اتاق درو قفل کردم ۵ دقیقه گذشت دیدم یهو پسر بزرگم اومده دستگیره درو باز و بسته میکنه و بیدار شده بود 

سریع رفتم داخل حموم و به شوهرم گفتم باز کن درو بگو مامان حمومه و من خواب بودم 

ولی از اون روز واقعا فکرم مشغوله که روز به روز بچه ها بزرگ تر میشن بقیه چیکار میکنن پس جایی هم نیس که بچه ها برن و‌نمیذارم شب خونه کسی هم بمونن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ک به خاطر بچه ها کلا خواهر برادر شدیم

چندسالشونه بچه هاتون؟ 

اخه شوهرم از چشم من میبینه همه چیو و منو مقصر میکنه میگه تقصیر توعه بچه نمیخوابه 

درحالیکه بچه ها از صبح بیدار میشن دائم سرپا هستن و شب باید بخوابن ولی بزرگه ترسوعه با کوچیکترین صدا بیدار میشه یا خواب بد میبینه شبا 

به بهانه های مختلف در رو قفل میکنیم همیشهگاهی البته پیش میاد بیاد در باز کنه قفل باشهوالا منم موندم

چه بهانه هایی؟ چندسالشونه و باورشون میشه؟؟ 

عزیزم من خودم ترجیح میدم اگه دوتا باشن اتاقشون جدا باشه و براشون حد مرز بذارم بدونن من باباشون خلوت ...

اتاقشون جدا هست خونه دوخوابست یه خواب هم پشت بوم داریم ولی نمیشه رفت و درو قفل کرد خب 

نمیپرسن چیکار دارین تو اتاق؟؟

من پسرم چهارسالشع و همین مشکلو دارمهرچیم میگم همه ی تایمی باید اتاق خودشون باشنباز فرتی میاد درو باز ...

ببین اینا داد و بیداد نمیکنن ولی من خودم معذبم بالاخره ممکنه یه چیزایی رو بدونن خجالت میکشه آدم 

چندسالشونه بچه هاتون؟ اخه شوهرم از چشم من میبینه همه چیو و منو مقصر میکنه میگه تقصیر توعه بچه نمیخوا ...

دختر ۱۵ پسر ۱۰

شبا اصلا مطمعن نیستم دخترم تو خواب عمیقه 

پسرمم تا من نخابه نمیخابه

اره شوهر منم میگه تقصیر توعه همش 

تو روزم ک سرکاره شیفت مدرسشونم مخالفه😂

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
دختر ۱۵ پسر ۱۰شبا اصلا مطمعن نیستم دخترم تو خواب عمیقه پسرمم تا من نخابه نمیخابهاره شوهر منم میگه تق ...

بخدا بدونی برای مطمئن شدن از خوابشون چقدر کشیک میدم 

کوچیکتر بودن بهتر بود ولی الان چون ممکنه یه چیزایی رو بدونن خیلی سخته 

اتاقشون جدا هست خونه دوخوابست یه خواب هم پشت بوم داریم ولی نمیشه رفت و درو قفل کرد خب نمیپرسن چیکار ...

نه عزیزم اگه ازاول براشون مشخص کنی نه باید بدونن زن مرد حریم دارن الآنم دیر نشده بنظرم حد حدود مشخص کن براشون

چه بهانه هایی؟ چندسالشونه و باورشون میشه؟؟

پسر کوچیکم با اینوه ۱۰ سالشه  هنوز گاهی نصف شب میاد تو تخت ما واسه همین شوهرم میگه قفل کردم تو نبای

بزرگه بزرگ شده خودش میدونه نمیاد  هیچ موقع

بچه تر بود خوابش سنگین بود هیچ م قع نمیشد بیاد

ولی خوب کلا معضل هست 

تابستون گاهی ساعت یکسان کلاس میف ستیم که یه ساعت هردو خونه مباشن