2777
2789
ببین اینا داد و بیداد نمیکنن ولی من خودم معذبم بالاخره ممکنه یه چیزایی رو بدونن خجالت میکشه آدم

اینجوری نباش عزیزم زن داداش من مثل شما بود ،کلی خودشون زجر دادن ،الان سنشون بیشتر شده حس کمبود محبت نسبت ب هم دارند همش میگن چ خوب شد بچه ها بزرگ شدن آزاد شدیم ،قرار نیست بچه میاد ما آزادی خودمون از دست بدیم

چرا نمیشه قفل کرد بنظرم باید باهاشون جدی حرف بزنید و بگید نمی‌تونونن هر وقت خاست بیان تو اتاق مامان ...

بی اجازه نمیان اگه بگم حرف داریم و نیاین 

ولی اون شب فکر کنم پسرم مثل همیشه خواب بد دیده بود و از ترس تو خواب پناه آورده بود به ما 

ولی همین حرف های مخصوص مامان بابا شاخکاشونو تیز میکنه 

شوهرم میگه ولشون کن ولی نمیتونم و فکر راحت نیست میترسم ذهنشون خراب بشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا بدونی برای مطمئن شدن از خوابشون چقدر کشیک میدم کوچیکتر بودن بهتر بود ولی الان چون ممکنه یه چیزا ...

نه نمیشه من دلم نمیخاد حساس بشن چون حس بد نسبت ب پدر مادر پیدا میکنن و ب چیزی حساس بشن ذهنیت همیشه خراب میمونه 

شوهرم بچه ک بوده صدای پدرمادرشو میشنیده میگه الانم ازشون بدم میاد ب خاطر اون موقع ها

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
اینجوری نباش عزیزم زن داداش من مثل شما بود ،کلی خودشون زجر دادن ،الان سنشون بیشتر شده حس کمبود محبت ...

خب بچه هم مهمه اخه 

نمیتونم نسبت به ذهنیت بچه بی تفاوت باشم 

من میتونم برم ساعت ها تو اتاق و درو قفل کنم و بچه هام نیان ولی همش میگم بچه چه فکری میکنه الان 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بی اجازه نمیان اگه بگم حرف داریم و نیاین ولی اون شب فکر کنم پسرم مثل همیشه خواب بد دیده بود و از ترس ...

من که به بچهام اینو گفتم اوایل تو پذیزایی هم پیششوهرم مینسشتم میگفتم پیش ما نیایید داریم حرفای خصوصی میزنیم بعدش دیگه وقتی اینو میگم اصلا نمیان تو اتاق یا اگه بیان حتما در میزنن و صددرصد اجازه میگیرن پسرم ۶و دخترم ۹سالشه

خب بچه هم مهمه اخه نمیتونم نسبت به ذهنیت بچه بی تفاوت باشم من میتونم برم ساعت ها تو اتاق و درو قفل ک ...

خوب شما فکرت منفی مگه قرار حتما فکر منفی کنن  عزیزم منم بچه دارم اونم پسره هفت سالشه ،برا خودم همسرم برنامه ریزی میکنم،بهش حد مرز یاد میدم ،جلوش نمی‌رم اتاق تو روز قفل کنم ولی شب که بشه در قفل میکنم ،

بی اجازه نمیان اگه بگم حرف داریم و نیاین ولی اون شب فکر کنم پسرم مثل همیشه خواب بد دیده بود و از ترس ...

بزرگتر بشن عاقل تر میشن ،خودشون درکشون می‌ره بالا ک پدر مادر نیاز ب خلوت دارن