2777
2789
عنوان

باز هم گرما شروع شدو بو عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 137 پست
اوناهم اگه درسخون باشن آدم کاری نداره میگن خب درس میخونه وقت نمیکنه که بازم ربطی ندارههه، درسته کار ...

نه ربطی که نداره..  ولی بچه ها و  نوجوونا توی اون سن بیشتر سهل انگاری میکنن و توی مدرسه هم بدو بدو زیاد میکنن

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بیشتر ببینید
آره بابا وسط میرقصن و عرق میکنن، یا مثلا یبار یه لباسیو واسه یه عروسی اینا پوشیدن فک میکنن کثیف نشده ...

آها من خودم خیلی اهل رقص نیستم ولی اون دیگه چاره نداره واقعا مگر اینکه بگی نرقصن که راه نداره

لباس رو آره درسته حق دارید

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امیدوارم بهبود پیدا کنی🌸 ولی باید این رو بگم افسردگی در همه یکسان نیست حتی شدید ها هم باهم یکسان نی ...

خیلی ممنون، بله درسته، سعی میکنم با آرایش و اینا حال خودمو خوب کنم ولی هرروز یه چیز بدتر میاد بازم میگم اوکی.

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️
لطفا منو ریپ‌نزن مخالفی ریپ نزنخوشت نمیاد ریپ نزنمن مجبور نیستم حرفای شمارو به زور قبول کنم همینجور ...

🙄

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
من گفتم روز درمیون حموم رفتن!چون میدونم خانمای ایرانی ی حموم برن تا اندازه ۱۰ تا تانکر آب مصرف نکنن ...

دقیقا 

با همه پست هاتون در این تاپیک موافقم.

Tunnel Vision                                                                 

جالبه از دو تا پیام روحیه افراد رو هم شناسایی میکنید!!! پس نظر منم اینه شما خودشیفته ایحرف بد؟! جالب ...

خودشیفته بودن من رو چطور فهمیدی؟

حتی اگرم خودشیفته باشم ب فرض محال، ب شما آسیبی نمیزنه

اما روحیه دعواگری شما  ب بقیه آسیب میزنه عزیزم

خب نوع تایپ‌کردنت مشخصه

از کلماتی استفاده میکنی ک حالت دعوا داره

مثلا دغدغه ی چیزی رو داشته باشی یک نفر بهت بگه دغدغه‌تو لوله کن بذار رو میزت بدت نمیاد؟

ی دور کامنت های خودتو بخونی متوجه میشی ک همش حالت دعوا داری  درحالی ک من با همه دوستانه بحث میکنم

حالا چرا هی ریپ میزنی؟

ادامه نده دیگه !

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه ربطی که نداره.. ولی بچه ها و نوجوونا توی اون سن بیشتر سهل انگاری میکنن و توی مدرسه هم بدو بدو ز ...

آخه میدونی بچه که نیستن اکثرا همسن و سالهای منن ، واقعا بعضی پسرا هستن خدایی خیلی تمیزن ولی بعضیاشون فک کنم اصلا نمیدونن حموم چیه، یا بعضیام هستن لباس تر تمیز میپوشن به ظاهرشون میرسن ولی بوی عرق میدن -_-

ببخشید نوره چیه؟؟

یه پودر تقریبا سفید یا کرم رنگ است که زرنیخ داره و ائمه اطهار علیه‌السلام هم خیلی توصیه کردند استفاده کنید برای بهداشت بدن و در امان ماندن از انواع سرطان ها و تنبلی تخمدان و بوی بد بدن و همچنین تقویت کننده ی قوای جنسی بدن است و به نوعی شیمیایی درمانی خفیف می کنه بدن رو. 

غیر اصلش توی بازار زیاده حتی داخل داروخونه ها، ولی باید از فروشگاه های طب اسلامی و طب سنتی معتبر خرید کنید تا اصل باشه. 

اون غیر اصل هاش بعضی هاشون یه بوی خیلی بدی داره و بعضی ها چون فقط همونو استفاده کردند، تا میگی نوره فکر می کنند از یه چیز بدبو داری حرف می زنی. 

برای بیماری های پوستی و سودا هم خوبه. 

اگه مرتب استفاده بشه، حتی اگر بدن زیاد هم عرق کنه، ولی دیگه اون عرق بوی بد نمیده. 

خیلی از پوست ها ممکنه اولش جوش و التهاب پیدا کنه ولی چون عادت نداره به مرور خوب میشه و البته که بعدش بهتره از حنا استفاده بشه. 

روش های استفاده صحیح هم داخل منابع طب سنتی موجوده. 

اتفاقا بدجوری افسردم

شما حتما برو پیش روانشناس 

اگ تشخیص بده باید دارو درمانی کنی 

ورزش هم اگ بتونی بری عالیه

بیشتر ببینید
آها من خودم خیلی اهل رقص نیستم ولی اون دیگه چاره نداره واقعا مگر اینکه بگی نرقصن که راه ندارهلباس رو ...

نه من نمیگم که نرقصن، واقعا زیربغل رکسنا اونم فقط صابونیش رو توصیه میکنمممم به اونایی که حساسیت پوستی ندارن و مشکلات غدد اینااا

خودشیفته بودن من رو چطور فهمیدی؟حتی اگرم خودشیفته باشم ب فرض محال، ب شما آسیبی نمیزنهاما روحیه دعواگ ...

نه وقتی ادعای طرفداری کردن رو دارم ولی دقیقا خلافشو انجام بدم ناراحت نمیشم بقیه هم بهم یاد اوریش کنن! 

شما هم ک داری ریپلی میکنی منم جوابتونو میدم! 

Off از ۶/۱۹🙃💕
خیلی ممنون، بله درسته، سعی میکنم با آرایش و اینا حال خودمو خوب کنم ولی هرروز یه چیز بدتر میاد بازم م ...

توصیه میکنم اگه روانشناسی نرفتی برو، یا دکتر روانپزشک تا حالت بهتر بشه و بهبودی پیدا کنی.

چون افسردگی واقعا بد دردیه. من خفیفش رو تجربه کردم.

Tunnel Vision                                                                 

شما حتما برو پیش روانشناس اگ تشخیص بده باید دارو درمانی کنی ورزش هم اگ بتونی بری عالیه

رفتم پیش روانپزشک، قرص نوشت با مصرف اصن یه وضعی افتادم فلوکستین20 تجویز کرد، بدشم ریتالین نوشت که باهم تداخل کردن به فنا رفتم، قرص هارو گذاشتم کنار ، ولی ورزش رو میخوام یکاریش کنم