2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10909 بازدید | 210 پست
ایشون دست بردار نیست چری جان.... هرچقدر بقیه بهش توضیح میدن ول نمیکنه

زندگی خالی داره

تازه اینجا هیجان پیدا کرده 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا ببین از پس فردا چیا خواهند گفت اوپرا بی ادبه اوپرا عصبیه چرا؟ چون وقتی بهش تهمت میزنیم وای نمیس ...

من ا۱لا ترنج جان بهم داد در پی وی لینک اون تاپیک رو الان شاتش رو میزارم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

اگه نی نی یار قدم رنجه میکردن این کاربراهای مجهول الهویه انقده دور بر نمیداشتن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
من ا۱لا ترنج جان بهم داد در پی وی لینک اون تاپیک رو الان شاتش رو میزارم

مگه نمیبینی میگه دو تا گوشی داریم 

بزرگوار خلاقه 

بذار هر چی میخواد ویز ویز کنه

من از دیروز که اون همه فحش از کسانی خوردم که زندگی شون معنای مجسم فحشه، تصمیم گرفتم خوووب جواب این ادم نماها رو بدم

بیشتر ببینید
زندگی خالی دارهتازه اینجا هیجان پیدا کرده

آخه درست نیست که براساس یه سوتفاهم اینجوری داستان درست کنه و وقتی از صحت حرفش اطمینان نداره همه جا هم بگه و تکرارش کنه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
مگه نمیبینی میگه دو تا گوشی داریم بزرگوار خلاقه بذار هر چی میخواد ویز ویز کنهمن از دیروز که اون همه ...

این ها همون هایی هستن که در زندیگ واقعیشون هیچوقت آرامش نداشتن

و اینجا میخان عقده گشایی کنن و آرامش دیگران رو بگیرن

آخه درست نیست که براساس یه سوتفاهم اینجوری داستان درست کنه و وقتی از صحت حرفش اطمینان نداره همه جا ه ...

کجای زندگی این ادمها درسته که رفتارشون درست باشه

بیشتر ببینید
اگه نی نی یار قدم رنجه میکردن این کاربراهای مجهول الهویه انقده دور بر نمیداشتن

آخرشم میدونم خودمون رو تعلیق میکنن

به دلیل منش های زیاد!!!!!

ولی واقعا اگع با دو تا گوشی یکی هستیم خیلی سرعت تایپمون بالاس خدایی!

حالا من که مشکلی ندارم شما باشم

اما گمان نکنم اسکل بازی های منو شما گردن بگیرید😂

تو نی نی سایت جدیدا کافیه بگن سلام میگن فیکه سر کارمون گذاشته

درسته آدم مریض زیاده

ولی از یک کنار تارگتِ فیک بودن نزنین به همه

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

کی به منم بگو من فقط متوجه شدم اوپرا و چرچیلم یکی هستن اینم چون تو یه تاپیک سوتی دادنیه نفر دیگه متو ...

ففط مدرک بزار

نکع 

باید نی نی یار جمعت کنع

@niniyar    

آخرشم میدونم خودمون رو تعلیق میکننبه دلیل منش های زیاد!!!!!ولی واقعا اگع با دو تا گوشی یکی هستیم خیل ...

شما عزیزدلی 

ولی خیلی تابلو هست یکی نیستیم

من انقده شیطون نیستم

البته الان اون کاربر نخبه کار افرین میاد میکه مدرک دارم همدیگه رو ریپلای کردن 

بیشتر ببینید