2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10894 بازدید | 210 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه سرگرمی دیگه ای نداریم که جاییم واسه گفتن حرفامون نداریم🫠وقتیم یکی واقعا ناراحته و تاپیک میزنه ه ...

حالا من اینجا حرف نمیزنم فقط تاپیکهای مادرانه و مسائلش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دیروز باهاش دعوام شد اکانتم ترکید

منم تهدید کرد اگر اون باشه گفت تعلیق شدی به خاطر من گفتم ثابت کن جالبه تاپیکش ترکید بلافاصله معلومه با تمام کاربری هاش گزارش زد ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من در مورد یه تاپیک دیگه کنجکاوم 😁 خانمه برای صبحانه شوهرش کوکو سبزی و ترشی گذاشته بود بعد شبش باهم دعواشون شد سر بچه بعد رفته بود کوکو و ترشی رو برداشته بود حاش خیار گذاشته بود یادداشتم گذاشته بود اینم .... بخور بی تربیت بعد دیگه آنقدر بهش گفتن اینجا رفت یادداشت رو برداشت ولی خیار رو گذاشته بود. دیگه بعدشم ظهر که همسرش اومده بود فکر کنم گفته بود حداشیم یه همچین چیزی نمیدونم دقیق ولی دیگه بعدش خبری نشد ازش کسی نمیدونه آخر چی سد؟!آشتی کردن؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وای فهمیدم کی😂😂😂

کی به منم بگو من فقط متوجه شدم اوپرا و چرچیلم یکی هستن اینم چون تو یه تاپیک سوتی دادن

یه نفر دیگه متوجه شدم دوتا کاربری داره ولی کاربر ناشناخته ای هست و قصد آزار و داستان پردازی نداری دیگه اهمیتی نداره 

منم تهدید کرد اگر اون باشه گفت تعلیق شدی به خاطر من گفتم ثابت کن جالبه تاپیکش ترکید بلافاصله معلومه ...

اره گلم 

دیروز من تو یه تاپیکی یه حرفی زدم حسم گف انلاین هارو چک کن 

دیدم همه اکانت هاش انلاینه 

تگش کردم گفتم چته؟ میخوای زهر بریزی؟ کاری نکن.. 

و یکهو دیدم ترکیدم😂😂البته باهاش صحبت داشتم.. 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

کی به منم بگو من فقط متوجه شدم اوپرا و چرچیلم یکی هستن اینم چون تو یه تاپیک سوتی دادنیه نفر دیگه متو ...

عزیزم شما هم گیر دادی به اونا 

اون کاربر یه اشتباهی کرد اشتباهی ریپ زد برای خودمم پیش اومده 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️