2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10919 بازدید | 210 پست
اصلا یکی نیستن این دوتاکاربر چرچیل اشتباه ریپلای اوپرا رو جواب داده بود برای من هم پیش اومده با باگه ...

سلام بلفی جان❤

ترنج بانو دوست من هستن @toranjbano  

و لبنک رو ایشون در پی و یبهم دادن

برای همین روشون ریپ زدم همین!

اسکرینشم گذاشتم الان

🇮🇷هر پرچمی از دست توانای سرداری بیفتد سردار دیگری آن را برداشته و به میدان آید🇮🇷

سلام بلفی جان❤ترنج بانو دوست من هستن @toranjbano و لبنک رو ایشون در پی و یبهم دادنبرای همین روشون ر ...

فکرکنم تقصیر من شد دردسر درست کردم.... خواستم تو تاپیکی که اون کاربر دختر جذاب داشت میگفت یکی هستید بیای و جواب بدی.... در واقع استارت این اشتباه و اون زد

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عزیزدلی ولی خیلی تابلو هست یکی نیستیممن انقده شیطون نیستمالبته الان اون کاربر نخبه کار افرین میا ...

😂😂😂فقط مدارکشون

یه پا کارگاه گجت ان

🇮🇷هر پرچمی از دست توانای سرداری بیفتد سردار دیگری آن را برداشته و به میدان آید🇮🇷

فکرکنم تقصیر من شد دردسر درست کردم.... خواستم تو تاپیکی که اون کاربر دختر جذاب داشت میگفت یکی هستید ...

نه فدات شم

رفاقت برا همین موقع هاست 

کار خوبی کردی آگاه کردی منو نکع نبودم معلوم نبود دیگع چی بگن

خب عزیزم اتفاقا این که قابل باور تر هست چون در مورد دوتاشون بوده هر دو حاضر شدن تو تاپیک

به من لینک داده شد

اسکرینش رو گذاشتم صفحه ی قبل

فکرکنم تقصیر من شد دردسر درست کردم.... خواستم تو تاپیکی که اون کاربر دختر جذاب داشت میگفت یکی هستید ...

اون از کاربرای عجیب سایته

یه بار با کاربری خربوریدان بودم

وسط یه ناپیک اومد بهم گفت الحق که اول اسمت یعنی خر برازنده ات هست

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره. به بچه ها نگاه کنید. توی هر شرایطی چیزی برای سرگرمی و بازی پیدا میکنن. ازشون یاد بگیرید. یه کودک هرگز بخاطر چیزی که پیش نیومده غمگین نمیشه

بیشتر ببینید
اون از کاربرای عجیب سایتهیه بار با کاربری خربوریدان بودموسط یه ناپیک اومد بهم گفت الحق که اول اسمت ی ...

😐😐🤐🤐 وااای از این کاربرهای عجیب...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اون از کاربرای عجیب سایتهیه بار با کاربری خربوریدان بودموسط یه ناپیک اومد بهم گفت الحق که اول اسمت ی ...

خربوریدان معنیش چیه

خوشا به حالِ عصر ؛ که "تو" ولیِ آنی . [اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿]

خربوریدان معنیش چیه

یه تناقض فلسفی هست

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره. به بچه ها نگاه کنید. توی هر شرایطی چیزی برای سرگرمی و بازی پیدا میکنن. ازشون یاد بگیرید. یه کودک هرگز بخاطر چیزی که پیش نیومده غمگین نمیشه

بیشتر ببینید
میدونم دست کردم تو لونه زنبور🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

عزیزم شما بهتره بری رفتار گندت رو درست کنی 

هنوز حرفا و ناسزا هایی که اون روز تو یه تاپیک به همه رو دادی فراموش نکردم 

مردم رو هم قضاوت نکن چطور انقدر راحت میتونی به یکی بگی تو فیکی؟؟ 

مگه الکیه؟ آبروی یک نفر داره بازی میشه 

درضمن باگ های سایت تموم نشدنی بهتره اول بپرسی بعد جنجال راه بندازی

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

میدونم دست کردم تو لونه زنبور🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

چقدر رو داری خدائی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
عزیزم شما بهتره بری رفتار گندت رو درست کنی هنوز حرفا و ناسزا هایی که اون روز تو یه تاپیک به همه رو د ...

پیبینی از رو نمیره، اصلا نه توضیح قبول میکنه نه مدرک داره نه چیزی فقط تهمت میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید