2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10876 بازدید | 210 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیک های نی نی سایتی محو میشن فقط یک دونه هست از رو نمیره اینقدر هم کاربری داره ....

عزیز شما همدانی هستی😊

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
کی به منم بگو من فقط متوجه شدم اوپرا و چرچیلم یکی هستن اینم چون تو یه تاپیک سوتی دادنیه نفر دیگه متو ...

میشه بگی چه سوتی داده؟!من تا حالا مشکلی از کاربری اوپرا ندیدم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کی به منم بگو من فقط متوجه شدم اوپرا و چرچیلم یکی هستن اینم چون تو یه تاپیک سوتی دادنیه نفر دیگه متو ...

اصلا یکی نیستن این دوتاکاربر چرچیل اشتباه ریپلای اوپرا رو جواب داده بود برای من هم پیش اومده با باگهای سایت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فزوعی که از رو نمیره ولی من از چند ماه میش فکر کنم لو رفت دیگه ندیدمش

دیروز بود منم تهدید کرد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فزوعی که از رو نمیره ولی من از چند ماه میش فکر کنم لو رفت دیگه ندیدمش

نخیر پریشب مجددا زد با کاربری اولیم شستمش گذاشتمش کنار

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

من در مورد یه تاپیک دیگه کنجکاوم 😁 خانمه برای صبحانه شوهرش کوکو سبزی و ترشی گذاشته بود بعد شبش باهم ...

عههه منم اونو خونده بودم 

ولی جدا شدن واسه یه خیار اخه😐😐

M♡R