2777
2789

برای همین بعضیا مسخرم میکنن که چرا اینجوری حرف میزنی ولی من دست خودم نیست 

خیلی بده اینجوری حرف زدن؟ 

چیکار کنم طبیعی حرف بزنم؟ 

زندگی؛ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین شاید مردا خوششون بیاد 

ولی هیچکس تصور خوبی ازت نداره و اینکه خیلی ببخشید مگه وقتی میخوای حرف بزنی با اراده نیست؟

چجوره که لحنت غیر ارادیه؟

ناراحت نشی ،یدونه دانشجو توی کلاسمونه موقع حرف زدنش میخوام موهامو بکشم از بس حالم بهم میخوره

زنا و مردای حسود و بیشعور هر جوری حرف بزنی ایراد میگیرن 

لوس حرف بزنی میگن چرا 

معمولی حرف بزنی میگن خشنی 

هرکاری کنی یچیزی بهت میگن حرف مفت بقیه برات مهم نباشه 

توهمین سایت وقت میزاری راهنمایی میکنی استارتر طلبکار میشه انگار فقط تاپیک‌زده بقیه نازش بدن راهنمایی نمیخواد پررو و گستاخه 

ببین شاید مردا خوششون بیاد ولی هیچکس تصور خوبی ازت نداره و اینکه خیلی ببخشید مگه وقتی میخوای حرف بزن ...

نگاه کنید منظورم از غیر اردی اینه که من جلوی خانوادم، جلوی دوستام، جلوی یه غریبه یه جور حرف میزنم و اصلا خودم متوجه ی لحنم نمیشم و سعی نمیکنم تغییر بدم تن صدامو پیش افراد خاص با همه یجور حرف میزنم 

از نظر خودم طبیعی حرف میزنم ولی بقیه بهم میگن عشوه میای چقدر،با این وجود باز من نمیفهمم کجای حرفام عشوه داره 

زندگی؛ 

نگاه کنید منظورم از غیر اردی اینه که من جلوی خانوادم، جلوی دوستام، جلوی یه غریبه یه جور حرف میزنم و ...

هر جور خودت دوس داری باش عزیزم 

ولی اگه چند نفر بهت گفتن ،مطمعن باش از روی حسادت نیست 

سعی کن لحنتو درست کنی ،برو کلاسای بیان 

وا مگه میشه غیر ارادی اینجوری باشه سعی کن عادی صحبت کنی اوایل اداش رو در بیار کم کم عادتت بشه بقیه ف ...

بقیه برای جلب توجه مردا ارایش میکنن و تیپ میزنن هزار عمل میکنن و خودشونو میکشن خوشگل باشن ؟

وا مگه میشه غیر ارادی اینجوری باشه سعی کن عادی صحبت کنی اوایل اداش رو در بیار کم کم عادتت بشه بقیه ف ...

دقیقا واسه همین موضوع که بقیه راجبم شاید بد فکر کنن میخوام سعی کنم طبیعی حرف بزنم

از این نظر میگم غیرارادی چون من سعی نمیکنم صدامو تغییر بدم جلوی افراد خاص و اصلا نمیفهمم کجای حرفم عشوه داره  بقیه بهم میگن

زندگی؛