2777
2789

اون خانومی که میگفت یه دوست 40 ساله داره و واسش کادو اینا میخره و پیامای عاشقانه میفرسته عیدم رفته بود خونشون و باعث شده بود با شوهرش دعواش بشه.... خبری نیس من نگرانم😂

M♡R

فیک های نی نی سایتی محو میشن 

فقط یک دونه هست از رو نمیره اینقدر هم کاربری داره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی میگین فیک بوده؟

نه واقعی بوده!!!!

خوشم میاد میان سرکارتون میذارن شما ساده دل ها هم باورتون میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کدومدوستش دختر بود

اره زن میانسال بود باهاش تو تاکسی آشنا شده بود و دوست شده بودن میگفت واسم آجیل اینا میاره نمیدونم چن میلیون کادو میده 😶😐😐😐😐

M♡R

منم خیلی دارک و جالب بود ولی از بعدش مطلع نشدیم

خیلی سم بود 

همه هم می‌گفتند دوستتو با من آشنا کن

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

نه واقعی بوده!!!!خوشم میاد میان سرکارتون میذارن شما ساده دل ها هم باورتون میشه

نمیدونم شاید حق با شما باشه اخه همچین اتفاقایی واقعا میوفتن 

اگه هم دروغ باشه ک درک نمیکنم چرا اینکارو میکنن اخه

M♡R