2777
2789
عنوان

پسر همسایه مون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 36 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد بدم میاد از این دو کلمه مگه دختر و ادامش هر چیزی میخواد باشه بگو اره دختر هر کاری دلش بخواد میکن ...

دقیقاااا

منم خیلی تحمل کردم چیزی بهش نگفتم بیشعور دیگه ازش انتظار دیگه ندارم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

می‌خواسته خوشمزه بازی دربیاره

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
ولی جدا از این مسئله توی مناطق مسکونی در یه ساعات خاص که بعضیا ممکنه خواب باشن صدای آهنگ رو زیاد نکن ...

نه به خدا 7 و نیم اینا بود

البته که اشتباه از شماس ، مردم مجبور نیستن آهنگ مورد علاقه ی شما رو گوش کنن

چار دیواری اختیاری 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

کاری ب گیر دادن بقیه یا گفتن نظرشون ندارم ولی انقد حرصم میگیره میگن مگه دختر فلان

پسرا هرکار دلشون میخواد انجام میدن با افتخارم تعریفش میکنن بعد دخترا برا کوچکترین رفتاری باید تیکه بفهمن

کاری ب گیر دادن بقیه یا گفتن نظرشون ندارم ولی انقد حرصم میگیره میگن مگه دختر فلانپسرا هرکار دلشون می ...

دقیقااااااا

دختر پسر نداره میخاست یچیزی بهت بپرونه خواهرا و برادرا خواهشاً صدای اهنگتونو زیاد نکنین مردم آزاریه

مگه من گفتم دختر و پسر حرف خودشو زدم 😐

زمانی که وارد خیابون میشیم دیگه هرکس اختیار خودشو داره عزیزم