2777
2789

آخرین چت منو این آقا پری شب بود بعد دیروز من چند تا عکس از ۱۳ بدر درخت ها گرفتم فرستادم برای این آقا بعد ظهر بعد یک ساعت جواب داد به به منم بهش ری اکشن قلب دادم بعدش دیگه دیشب پیام ندادم ساعت یک نصف شب اومده صدا کرده اسممو 

اصلا من برای این مهممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول اون یارو روانشناسه

پیامهای بعد ساعت ۱۲شب 

جنبه +۱۸ی داره 

و‌پیام دهنده کس دیگه ست 😅

کسی که اول صبح بهت پیام بده خودتو میخاد

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
بیشتر توی چه حالت هایی “اسمتون و صدا میزنه؟”

در همه حالت آخه این مهم نیست مهم اینه من براش غروبی عکس ۱۳ بدر درخت فرستادم‌بعد ساعت ۶ غروب پیام داد به به منم واکنش قلب دادم دیگه هیچ پیامی نداد تا ساعت یک نیم نصب شب فقط اومده صدام کرده بعد منم خواب بودم الان پیامشو دیدم چی بگم ؟؟

در همه حالت آخه این مهم نیست مهم اینه من براش غروبی عکس ۱۳ بدر درخت فرستادم‌بعد ساعت ۶ غروب پیام داد ...

حتما روز شلوغی و داشته. جواب خاصی لازم نیست، چون چیزی نگفته. اما اگر دوست دارید، می تونید ی چیز ساده بگید.

نمیدونم واقعا من خوابیدم الان پیامشو دیدم که اخرشب فقط اومده اسممو صدا کرده الان چی بگم ؟؟بنویسم سلا ...

اکثرا مردا خیلی کم حرفن نمیدونم چرا ..یعنی دو صفحه مینویسی یه اوکی باشه مینویسن و تمام..

بنظرم میتونی فقط یه بله یا جانم بنویسی یا توام فقط اسمشو بنویسی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇