2777
2789
عنوان

چه شوهر پررویی خاک بر سر من

829 بازدید | 52 پست

دیشب بحث کردیم سر اینکه اولویتش ما نیستیم فقط حرف از درست کردن دندون و باشگاه گرون رفتن خودشه 

بعد هم با بچه دعوا کرد الکی بشقاب کوبید زمین شکست 

من و بچه هم جدا خوابیدیم 

من الان واتساپ پیام دادم دیرپز تند رفتم معذرت می خوام 

شروع کرد چرت گفتن که من عادت کردم و از استرس دندونم خراب شده و مو سفید شده و میذارم میرم و از این چرت و پرت ها 

منم گفتم به سلامت برو بعد بلاکش کردم 

خاک بر سر من اکه باز پیام بدم یا حرف بزنم 

توف تو صورت من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه اونم داره زحمت میکشه دندون درست نکنه!!!! به خدا یکی از آشناهای من به شوهرش میگفت ده تومن چرا عصب کشی کنی خب برو بکشش!! ولی برا خودش میره درست میکنه،در کل هر دو طرف باید نسبت به هم انصاف داشته باشن.

خب دندونش درد میکنه تو حرف چی رو داری میزنی ادمی که دندون درد داره اعصاب می مونه براش ؟

نه بابا دندونشو می خواد ایمپلنت کنه پارسال نصف دندون هاشو ایمپلنت کرد الان می خواد سالم بکنه ایمپلنت سرامیکب کنه میگم خوب دندون من خراب ه رفته تو لثه بذار من ایمپلنت کنم 

باید حرف هاشو میشنیدی و حرفای خودتم میگفتی چقدراین موضوع رو بزرگ کردید هردوتاتون باهم به توافق برسیذ

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
دیگه اونم داره زحمت میکشه دندون درست نکنه!!!! به خدا یکی از آشناهای من به شوهرش میگفت ده تومن چرا عص ...

نه این دندون سالم و مس خواد بکنه ایمپلنت کنه ولی من میگم دندون جلوم پوسیده بد دیده میشه ایمپلنت کنم میگه نه