2777
2789
عنوان

چه شوهر پررویی خاک بر سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 52 پست
دفعه بعدی در کار نیست فقط خودش خودش خودش

تو عمل انجام شده قرارش بده باهاش برو دکتر نشون بده دندونت رو و ویزت شو و مرحله اولا انجام بده

تمام برو دادگاه تقاضای نفقه کن مهریه چه طور بره نامه بگیره تو نری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه پدر ندارم کجا برم بمونم بعد طلاق

برگرد سر کارت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
تو عمل انجام شده قرارش بده باهاش برو دکتر نشون بده دندونت رو و ویزت شو و مرحله اولا انجام بدهتمام بر ...

خوب فقط ویزیت بشی وقتی پول نمیده که بری ویزیت می نوام چیکار 

بعد هم از سر کار مستقیم میره دکتر 

قلق نداره

داره هر ادمی قلق خاص خودشو داره سعی کن پیدا کنی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
چی میگی .مادر شوهر من سه تا دندون جلو درست کرده هر چی داشته نداشته جمع کرده داده.اونا تقلبیه .

باشه تو راست میگی 

مادرشوهر ادم کی راست گفته این دومیش باشه زنگ بزن دندون پزشکی بپرس والا

چی میگی .مادر شوهر من سه تا دندون جلو درست کرده هر چی داشته نداشته جمع کرده داده.اونا تقلبیه .

دروغ بهت گفته 

ایمپلنت نهایت واحدی ۳۰ تومن باشه 

آقایون محترم ، درخواست دوستی = بی آبرو کردنت تو سایت 😌✌🏻