2777
2789
عنوان

مجبورم طلای مادربزرگمو بفروشم 😢

364 بازدید | 31 پست

هنوز در قید حیات هستن یه انگشتر بهم داده و تاکید کرد که یادگاری نگه دار نفروشش اما الان داداشم خیلی پول لازمه مجبورم بفروشمش خیلی عذاب وجدان دارم 😢

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کن نداریش یطور دیگه پول جور کن

نفروش بهیچ عنوان

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
کاش قرض کنی

به همه در زده کسی قرض نمیده 😢

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید
داداشت پولتو برمیگردونه؟چیز دیگه ای نداری بفروشی؟

نه فک نکنم برگردونه قبلا هم النگومو فروخته بودم براش بجاش یه گوشی برام خرید که خب نصف پول طلا هم نمیشد 

بیشتر ببینید
نفروش اگر نداشتیش چه میکردی ؟حیفه

خدا لعنت کنه اون ادمی ک میخاد پول زور بگیره از داداشم و من مجبورم اینو بخاطرش بفروشم😢

بیشتر ببینید
نه فک نکنم برگردونه قبلا هم النگومو فروخته بودم براش بجاش یه گوشی برام خرید که خب نصف پول طلا هم نمی ...

اصلا و ابدا نفروش .پدر مادرت برات کمک کنن 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روی انگشترش سنگ هم داره؟ اگه داره اونو یادگاری نگه دار .

نه نداره ساده هست

بیشتر ببینید