2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسري كه ديت اول دونگشو نده و خسيس باشه هم كنسله

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گوربه خوشگله؛ با افتخار يه دهه هشتادي ام😎 اگه مردي از خانما انتقاد ناحق كنه ترورش ميكنم 🔪😇

پسری ک شخصیت وشعوروفرهنگ نداشته باشه

پسری ک خاله زنک باشه 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

کسی که از کلمه کنسله استفاده کنه واسه بقیه کلا کنسله😂

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

هیچ پسری کنسل نیست .

همه خط قرمزشون خیانت هست،خیانت دیدم از کسی که متعهد ترین بود و آدم هولی دیدم که تعهد پیدا کرده پس این چیزا معیار نیس

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم نیز؛

این کلمه (کنسله) لفظ اشتباهیه ی نفر ممکنه معیارای منو نداشته باشه یا من جذبش نشم بهتره بگم سلیقم نیس ولی همون ی نفر ممکنه برا یکی دیگ جذاب باشه پس ما در حدی نیستیم یکیو کنسل کنیم هر کسی ی حد و مرزایی داره و اونایی ک میگن طرف خیانت کنه یا دروغ بگه کنسله باید بگم ک متعهد بودن وظیفه دو طرف تو رابطه هس و خیانت و اینا توجیهی نداره 

بیخیال میگذره