2777
2789
به خدا انگشتمو پر از عسل میکنم میذارم دهن دخترم بازم گاز میگیره ، ذاتأ شبیه پدرشه

پسر منم شبیه دختر شماس. اونم ۷ سالشه. بچه های مردم میبینم محبت ب مادر میکنن مال منم مث .... به من بدرفتاری میکنه بااین تفاوت که من عمرم برای تمام ثانیه هاش وقف کردم

محبت برای بچه ادمه ، بچه شما باید تنبیه بشه 

جمع کن برو یه مدت خونه پدرت ، قهر کن 

به دخترت هم بگو تا الان به خاطر تو موندم ولی دیدم لیاقت نداری 

باور کن هم همسرت هم بچه ات فهمیدن که تحت هر شرایطی میمونی ، هر رفتاری میخوان انجام میدن 

قهر کنی بری ، قدر عافیت میدونن 

مخالف حضور افغانستانی ها⚔️❌ (وطـنم ایرانـ❤️🇮🇷 )        درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چیزایی که از دخترت گفتی شما باید بیشتر نگران زن باباش باشی تا خودش

نه عزیزم همیشه گفتن بدبختا شانس ندارن 

من تو این زندگی شانسی ندارم و از هیچکدوم هم خیری ندیدم ولی مطمئن باش زن باباهه حتی اگه بگیره بزنش هم میره دستاشو میبوسه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یک مدت اون و باباش رو ترک کن.

ده بار رفتم خونه پدریم 

سراغی ازم نگرفتن ، خواهرشوهرهام مسخرم میکنن میگن بچه گربه بزرگ میکردی بهتر از این بود 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

متاسفانه تو خونه ای که شوهر به خانمش احترام نذاره بچه ها هم احترام نمیذارن، کلا خانواده ای که مرد اقتدار نداشته باشه و زن احترام نداشته باشه نرمال از اب درنمیاد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

اول که دخترت ۸ سالشه خیلی چیزا را نمیفهمه تو باید یادش بدی خبر چینی نکنه  کاری کنی ازت حساب ببره باهاش دوست باش  دختر خواهر شوهرت ۵ سالشه  بچه گانه رفتار میکنه دختر تو هم هنوز بچه هست نیاز به محبت داره فقط کارهای  خوب و بد حالیش کن توقع بچه ۲۰ ساله نداشته باش از دخترت با کسی هم مقایسه نکن  سعی کن محبت کنی