2777
2789
عنوان

بعد دعوا و درگیری با شوهرم همه جوره منو محدود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 52 پست
من مجردم ولی حس میکنم اینکه مرد هر روز بیاد سراغ زن یک جور توهینه به زن انگار وسیله تخلیه جنسی میخوا ...

ربطی نداره نیازمردافرق داره بادانسته های ما

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
سر گیر دادن دیر اومدنش ب خونه بی توجهیش بهش گفتم پول دستت اومد برام ی انگشتر بخر چون موقع خونه سازی ...

طلا فروختی ، چیزیم از خونه به نامت شد؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره نیازمردافرق داره بادانسته های ما

چه نیاز مسخره ای شرمنده اینو گفتم اما چرا بدن ما باید وسیله دفع نیاز پست اونها باشه؟ چرا هر روز من نمیفهمم این توهینه حالا شما خودتان را مجاب کنید. ببخشید زنها برای بدن خودشون انگار ارزش قائل نیستن که میذارن هر شب کسی باهش تخلیه شه. البته من مجردم شاید شماها رو درک نکنم 

سر گیر دادن دیر اومدنش ب خونه بی توجهیش بهش گفتم پول دستت اومد برام ی انگشتر بخر چون موقع خونه سازی ...

تو دعوا سرکوفتم بهش زدی؟ چون هیچی به اندازه سرکوفت روی علاقه دو نفر به هم تاثیر بد نمیذاره

تاپیکهای قبلت رو هم خوندم 

بزن گوگل (کلید اقتدار مرد) دکتر حبشی چند تا فایله که باید به ترتیب گوش کنی سیاست‌های زنانه رو بهت یاد میده 

زندگی خیلیهارو درست کرده 👌شما هم گوش کن و انجام بده ان‌شاالله که زندگیتون خوب بشه و به آرامش برسید❤️

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من مجردم ولی حس میکنم اینکه مرد هر روز بیاد سراغ زن یک جور توهینه به زن انگار وسیله تخلیه جنسی میخوا ...

نه عزیزم ازدواج کنی متوجه میشی

این که مرد هرروز بیاد سمت زنش یعنی همسرش رو دوست داره و همسرش براش جذابیت زیادی داره و اینکه اون مرد گرم مزاجه و اینکه نمی‌خواد هرز بره و خیانت کنه هر کدوم از اینا می‌تونه باشه

ولی خب از ۱۰۰٪ ، ۱۰٪ هم ممکنه دلایل منفی داشته باشه که خب اونا رو نادید میگیریم 😊

درکل می‌تونه خوب باشه 💖

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خیلی ناراحت میشم دلم شکسته گیر میدادم تا 11 شب بیرونی هر شب زودتر بیا الان 1 شب میاد خونه

عزیزم اشتباهت همین بود بعضیا بلانسبت ببخشید گاون احمقن بچه ن هنوز نمیفهمن چیکارمیکنن نمی‌شنون حرف تو فقط گیر دادی بهش قسمت لجبازی کردن مغزش فعال میشه وقتاییکه دیر میومد گاهی وقتا وقتی استقبالش میری باید میگفتی مثلا آخيش خیالم راحت شد اومدی یا چمیدونم یه شعر بگو درباره خشک شدن چشم به در وقتی میاد خونه قشنگ خوشحالی تو نشون بده وقتی دیر اومد هیچی نگو اول بزار لباس شو عوض کنه جایی بریز براش بخورین بعد بگو خب عزیزم از امروزت تعریف کن چیشد چی نشد خوب بود بد بود اتفاقی که برات نیوفتاد بعد هرچی جواب داد بگو چون امشب یکم دیر اومدی نگرانت شدم گفتم چیزیت نشده باشه انقد بهم سخت گذشت تو فقط 1 ساعت دیر کردی ولی به من خیلی سخت گذشت چون همش منتظرت بودم نگرانت شدم اینجور بهش بگو تا نرم شه قشنگ برات توضیح بده تشویقم میشه زود بیاد یا حداقل اگه دیر میاد بهت خبر بده 

با دعوا و گیر دادن که چیزی درست نمیشه دخترخوب 

الانم یمدت اصلا پیگیرش نشو ببین چیکارمیکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
چه نیاز مسخره ای شرمنده اینو گفتم اما چرا بدن ما باید وسیله دفع نیاز پست اونها باشه؟ چرا هر روز من ن ...

گفتم که رفع نیازباارزش قائل شدن بابدن فرق داره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
نه عزیزم ازدواج کنی متوجه میشیاین که مرد هرروز بیاد سمت زنش یعنی همسرش رو دوست داره و همسرش براش جذا ...

والا من دوستم سر هر شب برنامه شوهرش طلاق گرفت، همکارمم میگه میخواد طلاق بگیره سر این هرشب برنامه. یک همکار دیگمم طلاق گرفت گفت چی بود راحت شدم. من در واقعیت دیدم 90 درصد زنها بدشون میاد. حالا تو نی نی سایت دوست دارن این برنامه شبانه رو  حتی دوستام میگن خوشبحالت مجردی راحت میخوابی و اصلا ازدواج نکن. دروغ میگن اینهمه ادم؟ همشون میگن توهینه به زن

نه عزیزم نیازه جنسی رو هم مرد داره هم زن این طرزتفکر واقعا اشتباهه رابطه هم برا مرد فایده داره هم برا زن کلی هم کالری میسوزونه اگه فقط این نیاز یه طرفه بود خب قطعا یه طرفه هم حل میشد یا از اونور زنا هم یه نیاز یه طرفه داشتن حتما ولی یه طرفه نیست همونقدر که مردا نیاز دارم زنا هم بهش نیاز دارن برا سلامتی جسم شون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
والا من دوستم سر هر شب برنامه شوهرش طلاق گرفت، همکارمم میگه میخواد طلاق بگیره سر این هرشب برنامه. یک ...

خب اونا مشکل داشتن عزیزم که بخاطر همچین چیزی طلاق گرفتن خوشی زده زیر دلشون 

بیشتر ببینید