2777
2789

خب من ی مدت تو حال بدی بودم گفتم بزار بی بی بزارم شاید یخاطر بارداری ک مثبت شد رفتم ازمایش دادم هنوز جوابش نیمده 

خودم نمیدونم چ حسی دارم انتظار ذوق خیلی زیاد داشتم ولی خب بخاطر حال جسمیم و انفولانزا و اینا بیشتر ی حس اینک الان باید چکنمو دارم 

شما مثبت شد چ حسی داشتین 

کی رفتین دکتر یعنی چند وقت بعد اینک میفهمیم وقت داریم بریم و زیر نظر باشیم

دعا کنین ازمایشمم مثبت شه

دکتر پیش کی برم تهران 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همون روز رفتم دکتر 

قبلشم تحت نظر بودم 

ازمایشای لازم و ویتامین و این چیزا نوشت برام

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم دوستت دارم می‌دونم خیلی وقتا ناشکری کردم و گفتم چرا دعامو برآورده نکردی ولی بعدش فهمیدم که برام بهترشو حاضر کرده بودی عاشقتم فقط تورو دارم زندگیمو آیندمو خانوادم و همه رو به تو میسپارم چون می‌دونم به بهترین شکل مواظبشونی ❤️دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
من همون روز رفتم دکتر قبلشم تحت نظر بودم ازمایشای لازم و ویتامین و این چیزا نوشت برام

بخاطر اینکه ده روزه دچار انفولانزا شدم و نمیدونستم باردارم کلی دارو مصرف کردم بدنم خیلی ضعیف شده حتما باید برم امروز فردا ببینم در وضعیت بچه و خودمم ی چیزی بده بهتر شم 

اولین نفر ب شوهرم میگم بعد مامانم🥲🤌

اخی من نتونستم بگن ب شوهرم فهمید حالم بده گفتم پری شدم نمیدونم چرا فعلا نتونستم بگم انگار دلم میخواست حال خودم خوب باشه بد بگم 😁😄

عزیزم دست راستت روسر من🥹🥰

فدات شم ایشالا خدا یه بچه سالم و صالح و تپلی بهت بده برا پسر منم دعا کن 😍😘❤️

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم دوستت دارم می‌دونم خیلی وقتا ناشکری کردم و گفتم چرا دعامو برآورده نکردی ولی بعدش فهمیدم که برام بهترشو حاضر کرده بودی عاشقتم فقط تورو دارم زندگیمو آیندمو خانوادم و همه رو به تو میسپارم چون می‌دونم به بهترین شکل مواظبشونی ❤️دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید