2777
2789
عنوان

هرکی به کار بانکی وارده یه لحظه میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 30 پست
مطمئنی عزیزم؟خیلی برام مهمه .در صف اجرا یعنی چی؟چون هنوز پولشم برداشت نکرده

در صف اجرا یعنی تو صف برداشت قرار گرفته

بله عزیزم 

اگر دین و مذهبت می‌گوید از کسی متنفر باشی ، تو نیاز به یک دین جدید داری!

سامانه پایا هر 4 ساعت یک بار و در زمان‌های مشخص تراکنش‌ها را انجام می‌دهد.

اینم توضیحاتش گلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سامانه پایا هر 4 ساعت یک بار و در زمان‌های مشخص تراکنش‌ها را انجام می‌دهد.اینم توضیحاتش گلم

تقریبا بین انجام هرکدومشون ۱ ساعت فاصله بود 

یه صلوات میفرستی برای چیزی که خیلی وقته منتظرشم🥹؟

سامانه پایا هر 4 ساعت یک بار و در زمان‌های مشخص تراکنش‌ها را انجام می‌دهد.اینم توضیحاتش گلم

عزیزم یه همراه بانک خوب که اختلالش کم باشه وبتونم برا همه حسابا تو هر بانکی پول انتقال بدم مبالغ بالا میشه معرفی کنی

عزیزم یه همراه بانک خوب که اختلالش کم باشه وبتونم برا همه حسابا تو هر بانکی پول انتقال بدم مبالغ بال ...

مهر ایران بانک خوبیه

سامان هم همینطور 

همون بقول دوستان به پشتیبانی زنگ بزن ببین جریان چیه. قبل عید هم یه نفر به حساب من پول واریز کرد از ه ...

پشتیبانیشون جواب نمیدن

خب برداشته میشه اگه هم بزنه برداشته شدع ولی چیزی انقال داده نشه بعد ۷۲ ساعت برمیگرده به حسابت

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۸۲۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بیشتر ببینید
اهان چقد منتظر بمونم بنظرت ؟پس مشکلی نیس دیگه درسته؟

من الان با کارت خودم امتحان کردم

پایا ساعتهای مشخص داره برای برداشت

نوشته الان واریز کنی ب روش پایا ، ۷:۴۵ شب واریز میشه.

من الان با کارت خودم امتحان کردمپایا ساعتهای مشخص داره برای برداشتنوشته الان واریز کنی ب روش پایا ، ...

این عکسی که دادین برا چه بانکیه ؟

تو بانک مهر ایران و سامان حتما باید حساب داشته باشم تا بتونم این مبالعو جابه جا کنم؟

بله عزیزم