2777
2789
عنوان

بعد دعوا و درگیری با شوهرم همه جوره منو محدود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 52 پست
هنوز به بلوغ فکری نرسیدی

شما شاید نرسیدی هرکس با شما افکارش فرق داشت دلیل نداره به بلوغ نرسیده اگر که اینطوره از نظر منم شما به بلوغ و ارزش برای خودت نرسیدی. قرار نیست هر وقت هرکی هرجی خواست زن بهش بده و از خودش مایه بذاره. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من دوستم سر هر شب برنامه شوهرش طلاق گرفت، همکارمم میگه میخواد طلاق بگیره سر این هرشب برنامه. یک ...

من نمیگم دروغ میگن

مطمئن باش هیچ زنی بدنش کشش نداره اینهمه پشت سر هم

منم خیلیا رو دیدم با همسرشان صحبت کردن و برمحور نیاز هردو قرار شده بچرخه همه چیز نه فقط نیاز مرد

این چیزا رو باید تو زندگی مدیریت کرد

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

چه نیاز مسخره ای شرمنده اینو گفتم اما چرا بدن ما باید وسیله دفع نیاز پست اونها باشه؟ چرا هر روز من ن ...

مطمعنن خودت سرد مزاجی یا سنت کمه

وگرنه رابطه ی جنسی برای خود زن هم آرامش و یه جور نیازه 

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴   

عزیزم شما زندگی رو بردی چقدر آگاهی

لطف داری عزیزم 

زندگی یادگرفتنیه اگه بریم دنبالش یادبگیریم 

خیلی آسون تر میشه 😇🌹

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
مطمعنن خودت سرد مزاجی یا سنت کمهوگرنه رابطه ی جنسی برای خود زن هم آرامش و یه جور نیازه

والا سنم بالای 30 هست و مردها برام خیلی هم جذابن اما مجردم و دوست پسر هم حتی ندارم حتی ازدواجم کنم اجازه نمیدم کسی بخواد هرشب برنامه داشته باشه تو خیلی از کشورها این کار تجاوز به حقوق زن محسوب میشه، من خودم برای خودم برنامه دارم کلی شاید بخوام کتاب بخونم یا تنها باشم با خودم یعنی چی تمام روز و شبمو بذارم برای یکی دیگه پس خودم و زندگی خودم چی. ارزش خودم از کار و نیاز مرد بالاتره. 

اول اینکه توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن ،بالاخره هر کس دنبال به کرسی نشاندن حرف خودشه ، مگر کسی انصاف داشته باشه که اونم کمه ، بعد اینکه اگه طلا دادی خونه خریده بخشیش  برای آسایش خودته،یه کم صبر کن بزار زمان بگذره اونم آدمه دوباره برات میخره ، الان با این گرونی باید حداقل ۲۰ تومن بده تا انگشتر بخره ، در ثانی تا چیزیو مطمئن نشدی به کسی نسبت نده ،با دوبار دیر اومدن و سمتت نیومدن سریع حکم صادر نکنید که داره خیانت می‌کنه یا با کسی هست که نیازشو ..... ، چون خود شما هم باشی عصبی میشی و دست یه هرکاری میزنی  ، 

البته من تو این مورد که دیر میاد حقو به شما میدم بالاخره ازدواج کردید که کنار هم باشید ،نباید شما رو نادیده بگیره ، و یا تصمیم بچگانه که کلید و برداره یا درو قفل کنه، ، خدا زبون داده که حرف بزنیم و حل مشکل کنیم ، الانم بهش زیاد گیر نده تا کم کم خودش به کاراش فکر کنه و ..... 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

والا سنم بالای 30 هست و مردها برام خیلی هم جذابن اما مجردم و دوست پسر هم حتی ندارم حتی ازدواجم کنم ا ...

گلم شما ازدواج کن بعد شش ماه میخوام ببینم بازم همین نظر رو داری؟!!

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
چه نیاز مسخره ای شرمنده اینو گفتم اما چرا بدن ما باید وسیله دفع نیاز پست اونها باشه؟ چرا هر روز من ن ...

مشکل اینه خودمم میخام

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
عزیزم اشتباهت همین بود بعضیا بلانسبت ببخشید گاون احمقن بچه ن هنوز نمیفهمن چیکارمیکنن نمی‌شنون حرف تو ...

باشه باید همین کارو بکنم اشتباهات منم زیاد بود زندگیم رو دوست دارم میخام برگرده ب روال قبل

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
اول اینکه توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن ،بالاخره هر کس دنبال به کرسی نشاندن حرف خودشه ، مگر کسی انصاف د ...

اره منم زیاده روی کردم خودم اشتباهاتم و قبول دارم ازش عذرخواهی هک کردم اونم مقصر بود ولی کوتاه نمیاد اصلا میگه از این ب بعد میخام همینجوری باشم یا میخوای بمون یا برو طلاق بگیر خیلی ناراحتم قلبم شکسته 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙