2777
2789

خودتون مذهبی هستین؟

این کاربر دارای یک عدد سیبیل قشنگ‌ می باشد همانا درخواست دوستی شما پذیرفته نمی باشد لطفا تلاش بیهوده نفرمائید 😌چرا که کاربر فوق دلش در میان پیچ تاب موهای این سیبیل قشنگ‌ گیر کرده🥺و گلب❤️کوچیکش تلپ تلپ میکوبه براش🫠لوسم خودتونید ... دوسش دارم🤪🙈💌___ همون دختره قد بلند چش درشته 👁👁سبزه بانمک مامانش🙆‍♀️که حالا داره سی ساله میشه 👻🎈🎉 سی سالگی ایز لودینگ ...🩷__هر چه خدا خداست همان میشود🌱🫰به چینش خدا اعتماد کن دختر ... خدا به وقتش برات خیلی قشنگ میچینه🥰 "این جمله خطاب به خودمه واسه ی همه روزایی که حس میکنم دنیا به آخر رسیده"_ علاقمند به📸🎼🎻🪘🎹💄🛍 📚📝🏓🏸🎲🧩♟️🎮🎨🎣🚗🏕🛵🌏✈️🏞🌹🌹🌸🌼🌸🌻🌻🌻🦜🐇🐶🐈🌊💧☔️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهل نماز هستین؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
خدا بخواد بله

یعنی قصدتون اینه دختر نه ساله حجاب کنه؟ خیلی کوچولوعه ها

این کاربر دارای یک عدد سیبیل قشنگ‌ می باشد همانا درخواست دوستی شما پذیرفته نمی باشد لطفا تلاش بیهوده نفرمائید 😌چرا که کاربر فوق دلش در میان پیچ تاب موهای این سیبیل قشنگ‌ گیر کرده🥺و گلب❤️کوچیکش تلپ تلپ میکوبه براش🫠لوسم خودتونید ... دوسش دارم🤪🙈💌___ همون دختره قد بلند چش درشته 👁👁سبزه بانمک مامانش🙆‍♀️که حالا داره سی ساله میشه 👻🎈🎉 سی سالگی ایز لودینگ ...🩷__هر چه خدا خداست همان میشود🌱🫰به چینش خدا اعتماد کن دختر ... خدا به وقتش برات خیلی قشنگ میچینه🥰 "این جمله خطاب به خودمه واسه ی همه روزایی که حس میکنم دنیا به آخر رسیده"_ علاقمند به📸🎼🎻🪘🎹💄🛍 📚📝🏓🏸🎲🧩♟️🎮🎨🎣🚗🏕🛵🌏✈️🏞🌹🌹🌸🌼🌸🌻🌻🌻🦜🐇🐶🐈🌊💧☔️

بیشتر ببینید

کم کم باید بهش یه چیزایی گفت البته خیلی سخته

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
یعنی قصدتون اینه دختر نه ساله حجاب کنه؟ خیلی کوچولوعه ها

الان که واقعا نمیشه به زور حجاب بهشون تحمیل کنیم مثل زمان ما تیست

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

من بیست سال ب بالا دارم 

مامانم برام جشن گرفت کیک و بادکنک و... 

دوستام و فامیل ی سری دعوت کرد 

چادر نماز و روسری و چادر مشکی و سجاده و تسبیح برام گرفته بود کادو کرده بود 

بابامم ی گردنبند از این سنگ مشکیا حدید برام گرفته بود 

پ ن:سر چادر مشکی و چادر نماز خیلی جنگ راه انداختم چون مامانمینا میگفتن هنوز بچه ای و هیچ گونه اجباری در کار نبود پس لطفاً ب خانواده ام حمله نکنین ک از بچگی فلان کردن بیسار کردن 

مرسی 

اگه اهل نماز هستین نماز خوندن رو بهش یاد بدین می‌دونم که سفت و سخت نمیشه یا بازور نمیشه اما همین اول کاری یکم بخونه برا بعدش بهتره 

من میگم کاش برگردیم عقب مامانم بهم نماز خوندن رو زور میکرد

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

به نظرم بتید کناب براش بخری  تا اشنا بشه بدون نماز برای چیه روزه برای چیه داستان  زندگی نامه امامان رو  براش بگیری داستان ها قرانب رو براش بگیری . کتاب هایی داستانی درباره دین های مختلف .کلا براش کتاب های این سبکی بخر بخونه اشنا بشه  اینکه جشن خاصی بگیری زیاد مهم نیست باید بیشتر با این جور مفاهیم اشنا بشه تا خودش انتخاب کنه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا