2777
2789

بابام ب شدت پسر دوسته 

اختیار همه ی مال و اموالشو داده ب داداشم

انصافه؟ یه جوری بی مادر و غریب افتادم ک دارم خفه میشم از حرص

زن داداشم تا وقتی مادرم بود نمیومد الان ک مامانم نیس کلا صاحاب همه ی خونه زندگی مامانم شده 

گوسفند میکشن میخورن اصلا نمیگن دختر داریم 

ویلای بابام شده پاتوق خانواده زن داداشم 

اصلا یه تعارف نمیزنن من ک دخترشم برم 

حق و ناحق نیست؟حلاله؟ 

چکار کنم دعوا کنم؟ 

بابات زده به نامش همه چی رو؟ اگه نزده باشه تو ام حق داری بری و.. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب بابات تنهاست اونا هم‌میرن پیشش .شاید تو نمیری اونا هم‌نمیگن بیا

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خدا مادرتو رحمت کنه

ولی اصلا عدالت رعایت نشده ببخشیدا ولی داداشت باید شعور داسته باشه برو باهاش حرف بزن

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع
بیشتر ببینید

حتماشکایت کن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مامانم اگ بود از منم حمایت می‌کرد سراغمو می‌گرفتالان بخدا خیلی بی کسم خوش بحال زن داداشم شده پولدار ...

خدا رحمتشون کنه

عزیزم درکت میکنم خدا به دلت آرامش بده ولی از فاز درماندگی بیا بیرون و از حق و حقیقت دفاع کن

خدا مادرتو رحمت کنهولی اصلا عدالت رعایت نشده ببخشیدا ولی داداشت باید شعور داسته باشه برو باهاش حرف ب ...

چی بگم .میره ب بابام میگه . بابام پسر دوسته شدید میاد بهم میگه ب توچه مال خودمه هنوز زنده ام دلم میخاد بدم ب اینا

شاید  گوسفند برای داداشت بوده برای بابات نبوده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیزم برو با پدرت صحبت کن بگو حق حقوقتو بجا بیارن مشکل از پدرته که عدالتو رعایت نمیکنه

اره مشکل از بابامه. اختیار مال خودشو داره من هیچ حرفی نمیتونم بزنم