2777
2789

جشن تکلیف بگیر که بدونه دیگه باید یه سری  مسائل رو رعایت کنه .انشالله عاقبت بخیر بشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
والا دوره ی ما کسی بهمون نگفتم و من با یع چالش وحشتناک روبرو شدم

اره بخدا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جشن تکلیف بگیر که بدونه دیگه باید یه سری مسائل رو رعایت کنه .انشالله عاقبت بخیر بشه

جشن که مدرسه میگیرن مهم یه چیزایی هست که گفتن و درکش برا دختر ۹ یا ۱۰ ساله سخته

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

جشن تکلیف یعنی سنش به قمری که نه سالش شد براش ساعت مچی حسابی خریدم

امسال روزه هاش کامل گرفت براش چادر رنگی آستین دار خریدم

می تونی لوازم تحریر فانتزی بخری برای تشویق با نماز هر بار بهش کادو بدی

Be nice😊

جشن که مدرسه میگیرن مهم یه چیزایی هست که گفتن و درکش برا دختر ۹ یا ۱۰ ساله سخته

بله دیگه کم کم جا میفته براش البته که باید از قبل آمادگی ذهنی داشته باشه .کتاب هم که دوستان گفتن میتونه بهش کمک کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

برای علاقمند شدنش همون چادر رنگی  و جانماز خوشگل همراه با کیفش فکر میکنم خوب باشه و خوشش بیاد میتونید کتاب داستانی که در مورد سن تکلیف یا حجاب هست هم در کنارش قرار بدید تا مشتاقتر بشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه نیازی به توضیح نیست کم کم متوجه میشه و تو مدرسه معلم بهداشت اگه لازم شد میگه

اتفاقا این غلطه باعث جدا شدن دختر از مادر میشه لطفا خودتون برا بچه هاتون توضیح بدین بعدا صدمه میبینین

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم نیز؛

در حد یه جشن تولد ساده باشه خوبه

البته حتما با اجازه و هماهنگی با خودش باشه

و غیر مستقیم و به وقتش یادش بدین بابت سینه هاش قوز نکنه

و بابت پریودش احساس حقارت و پستی و نجاست نکنه

و هر لباسی نپوشه

لازم نیست از استینش سینه هاش پیدا باشه

استین کوتاه خوبه

یقه معمولی

لباسش کوتاه نباشه

شلوارک نپوشه

نمیگم غیر این بد هست یا شما تا حالا رعایت نکردین

کلا نظرمو گفتم

ان شاالله همیشه سلامت و خوش باشه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

لطفا اگه بچه هاتون براتون مهمن ، نگین بچه اس و کوچیکه مسائل اجتماعی دین رو یادش بدین ، محرم و نا محرم و پوشش درست تو اجتماع،  رفتار درست با مرد ، چقدر زیاد شده دخترایی که بزرگن ، میبینی خیلی راحت تو بغل پسر نامحرم ، اصلا ارتباط با مرد غریبه رو بلد نبست هم خود دختر آسیب میبینه هم جامعه 

اتفاقا این غلطه باعث جدا شدن دختر از مادر میشه لطفا خودتون برا بچه هاتون توضیح بدین بعدا صدمه میبینی ...

تو نه سالگی هم توضیح دادنش از اونور بوم افتادن هست

هر چیزی به وقتش

Be nice😊

بچه هام پسرن از دو سالگی نجس و پاکی رو کامل بلد بودن و رعایت میکردن و دزدی و تهمت و ظلم رو کامل می‌فهمیدن  آبروی دیگران رو نبریم و....  مردها هم حجاب دارن بچه هام از ده سالگی ازشون خواستم نماز بخونن و پسر بزرگم ۱۲ سالگی بلوغ شروع شد یادمه ۵ شنبه که متوجه شدم نشونه های بلوغ رو داره بهش متنشو نشون دادم و گفتم خدا تو رو ی آدم بالغ میدونه و دیگه من نمیتونم اجبار کنم به انجام کاری خودت میدونی و خدا از این به بعد باید جوابگوی اعمالت باشی حدود حجاب رو باید رعایت کنی و نماز هم واجبه فکراتو بکن ببین میخوای نماز بخونی و.... یا نه    آخر شب بهش گفتم فرداصبح برای نماز صبح بیدارت کنم یا نه؟ گفت بیدارم کن    خدای خوابه صبح با یکبار صدا زدن بیدار شد و خوند  روزه هاشم کامل گرفت   البته منم کلی بساط عیش و عشرت به پا میکردم پسر کوچیکم چون با بزرگه رقابت می‌کرد از همون روز پا به پای بزرگه پیش رفت حتی ده سالگی با وجود مخالفت من و ضعیف بودن روزه کامل گرفت یادمه سحر بیدارش نکردم بی سحری تا افطار هیچی نخورد لبهاش کبود شده بود می گفت بیدارم نکن منم بی سحری میگیرم منم گفتم باشه شبها بیدار بمونید روزا بخوابید شبا بساط براشون میچیدم از افطار تا سحر فقط میخوردن و میخندیدن و حال میکردن طوری که ماه رمضون تموم می‌شد ناراحت بودن و میگفتن ی سال باید صبر کنیم ماه رمضون شه  

وقتی قراره از خدا هم مهربونتر بشیم

منظورتون منم؟

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم