2777
2789
عنوان

قهر خانواده همسر خانمهای فهمیده میاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 17 پست
الان ب همسرم گفتم ظهر بمونیم ناهار بریم خونه مادرت. میگه حرف نزن ساکت شو تو خیلی حرف میزنی . منم گفت ...

این داستان بین خودشونه زیاد درگیر نشو در آخر هم با هم بازهم صمیمی میشن ولی شمایی بیخود که توهین میشنوی

الان ب همسرم گفتم ظهر بمونیم ناهار بریم خونه مادرت. میگه حرف نزن ساکت شو تو خیلی حرف میزنی . منم گفت ...

مردها تو خانواده همسرشون خیلی حساسیت بیشتری نشدن میدن شوهرم منم همینه کلا میره پیش پدر ومادرش عوص میشه یا عصبی میشه منم باهاش راه میام و سکوت میکنم چون میدونم دست خودش نیست و دوست ندارم بیشتر از این آتیش ناراحتی اش بیشتر کنم توام سکوت کن بزار همسرت بیشتر بیاد سمتت تا تو هی مدام بری و بگی اینجوری و اونجوری چون مرد ها مثل گربه می‌مونن و عاشق اینن با آرامش و مهربونی باهاشون حرف بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها تو خانواده همسرشون خیلی حساسیت بیشتری نشدن میدن شوهرم منم همینه کلا میره پیش پدر ومادرش عوص می ...

پس من بعد سکوت میکنم و توی هر چیزی که مربوط به خانوادشه نظر نمیدم