2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بچه م تازه به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 23 پست

حتما باروش مختلف آروغ گرفتنش رو امتحان کن

مثلا رو شونت بخوابون

یا روی پات به شکم بخوابودن

یا رو دستت به شکم بذارش

ممکنه تا یه ربع هم طول بکشه

کم کم دستت میاد

و اینکه با یه پارچه بزرگ قنداق مانند بپیچونش ،باعث میشه هم گرم بمونه هم بدن درد و دل دردش کم تر بشه و آروم بخوابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عمر دست خداست

بابت خفه شدن نترس

سرتو بذار کنارش و بسپرش به خدا و بخواب

فقط هیچ وقت سر راه نذارش که خودت یا کسی برین روش

و زیر لوستر و قاب نذار که احتمالا بیافته روش

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

طبیعیه به هر حال یه موقعیت جدیده ولی از من به نو نصیحت زودتر برو خونه خودتون  اینجوری یه کمی هم کاراتو میکنی کمتر به این جور چیزا فکر میکنی .بعدم ب ای شیر پریدن توی گلو همیسه باید بچه رو یه طرفی بخوابونی تا اگه بالا اوزد از دهنش بریزه بیرون برنگرده ددخل ریه اش

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

تو کلاس بترداری میگفتن هر لباسی مادر میپوشه نوزاد یه لایه بیشتر بپوشه دمای بدنش خوب می مونه مثلا اگه تو توی خونه یه لا لباس میپوشی بچه رو دو لا لبتس بپوشون با جورال و کلاه و دستکش نوزار 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

طبیعیه خب تازه مادر شدی ولی نترس

ی موجود زنده خب صدا در میاره

زور میزنه چون کولیک و دل درد داره 

و بلاخره خسته میشه تو خواب بدنش و کش قوس میده

برای ایکه شیر نپره گلوش به دست بخوابون یه چیزی بذار پشت کمرش برمیگرده صاف شه

اینطوری شیرم بیاره بالا نمیبره تو ریه اش یا راه تنفسش مسدود منه میریزه پایین

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم 

عزیزم

مبارکه  

من خودم مادر ۴ بچه هستم تمام حس هایی که میگی طبیعیه.

کلا از وقتی مامان میشی نگرانی هات شروع میشه ولی همه چیز رو بسپار به خدا.

بالای سرش،قرآن بذار و قرآن پخش کن براش.

فقط همیشه نوزاد رو به یک سمت بذار بخوابه تا اگه آروغ زد چیزی نشه.

گریه کردن های خودتم طبیعیه یکم بچه بخنده همه چیز یادت میره.

آن شا الله خوش پا قدم باشه برات البته  به نظر من هیچ جا خونه خودت نمیشههم راحت تری هم مزاحم کسی نیستی .

آن شاالله خوش پاشدم و پر روزی باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه .

الان که هوا خوبه پسر من شب چله اومد سرد سرد بود همش استرس مریضی داشتم خداروشکر گذشت. زور زدن هم بخاطر نفخه و یکم نوزاد اینجوری میشه نگران نباش تا دوماه پسر منم خیلی خیلی زور میزد . بعد نوزاد اصلا نمیتونه تکون بخوره  برا چی میترسی هوشیار باش ولی نترس اگر آروغ نزد کمی به پهلو بخوابون خدایی نکرده بالا آورد برنگرده تو گلوش ولی بچه منم نمیزد تو خواب اصلا بالا هم نیاورد. خودتم کمی افسردگی داری انگار اگر مادرت میتونه چند روز بیاد پیشت . من روز دهمم مادرم رفت احساس کردم تنهای عالمم ولی همسرم خیلی خیلی. کمکم بود و هنوزم هست بی خوابی هم بعد دوماه بهتر میشن قشنگ میخوابن یکم صبور باش.