big_bang1 مدیر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 1795 عنوان دلم نمیخواد برم دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 67 پست من دلم نمیخواد برم از همین الان دارم گریه میکنم 1404/01/14 | 04:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
big_bang1 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 1795 وای وای وای میفهممممم چی میگیییییی پزشکی منم شنیدم که ترم بالایی ها بربخورد میکنن و باید خیلییی قوی ... 😭🫀🙏
yegi8 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 656 وای دختر تو چقد مثل منی ترم ۴ هنوز به خوابگاه عادت نکردم همین که چند روز تعطیل بشه دیگه نمیخوام برگر ... وای منمهر بار میخوام برگردم خوابگاه با گریه برمیگردم اصلا فضای خوابگاه برام عادی نمیشه ولی بقیه روز اول با هم جور شدن
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 12938 وای منمهر بار میخوام برگردم خوابگاه با گریه برمیگردم اصلا فضای خوابگاه برام عادی نمیشه ولی بقیه روز ... فکر کنم دیشب با هم حرف زدیم😅بچه های اتاق من خوبن ولی از خیلی جهت های دیگه خوابگاه دوست ندارم ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
yegi8 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 656 فکر کنم دیشب با هم حرف زدیم😅بچه های اتاق من خوبن ولی از خیلی جهت های دیگه خوابگاه دوست ندارم اع اره 😁من کلا خوابگاهو دوست ندارم مثلا یه ساعت باید تو صف غذا بمونی یه حمام میخوای بری با بدبختی باید بری ۲ ساعت باید منتظر سرویسای خوابگاه به دانشگاه باشی اخرم جا نباشه بشینی و کلی چیزای دیگه
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 12938 اع اره 😁من کلا خوابگاهو دوست ندارم مثلا یه ساعت باید تو صف غذا بمونی یه حمام میخوای بری با بدبختی ب ... منم دقیقا به خاطر چیزایی که گفتی دوست ندارم تازه حریم شخصی هم نداری من بعضی وقتا دوست دارم تنها باشم ولی اصلا نمیشه تو خوابگاه ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
yegi8 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 656 منم دقیقا به خاطر چیزایی که گفتی دوست ندارم تازه حریم شخصی هم نداری من بعضی وقتا دوست دارم تنها باشم ... افرین دقیقا مثلا یه تماس بخوای بگیری باید بری تو حیاط
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 12938 افرین دقیقا مثلا یه تماس بخوای بگیری باید بری تو حیاط کاش میشد ترددی بشیم🥲 ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)