بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم.... https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )
من خیلی اشکم دم مشکمههرکی ی چیزی میگه ناراحت میشممیزنم زیر گریهاگه حس کنم کسی هم از دستم ناراحته باز ...
تو چقد منیییییییی
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
خب چیکار کنیم راهی امتحان نکردی خلاص شیم از این ویژگی
نه بخدا شاید باورت نشه من از تو بدترم من مثلا میرم تو فکر و خیال میگم اگ فلانی اینو بهم بگه دعوام کنه چی بعد یهو میبینم اشکم همیطوز داره میاد😂😂😂😐😐😐😐
ینی من اوضاعم خیلی خیط تررره برو خداروشکر کنننن
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
هعیییحالا این رشته ای ک من رفتممیگن بیمارستان سال بالایی ها بد برخورد میکننهمینجوری اگه بمونم هر روز ...
وای وای وای میفهممممم چی میگیییییی پزشکی منم شنیدم که ترم بالایی ها بربخورد میکنن و باید خیلییی قوی باشییییی خیلی روحیه ت س سخت باشه
از الان بهت بگم تو قراره خیلی قوی شی پس کم نیار جیگرر