2777
2789
چون میخوام اطلاعات کسب کنم برا انتخاب رشته ولی هر کسی برا حقوقش یه چیز میگه

ببین عزیز

معلمی انتخاب نکن 

میبینی که هرچقدر هم زحمت بکشی باز یه عده توهین میکنن واقعا ناراحت کننده س 

حق حقوق انچنانی ندارن فقط یه حقوق و تعطیلی تابستون 

یه مادر همینجوری شروع میکنه حرف زدن که معلم نخود مغزه این حرفا که واقعا درست نیست راجب هیچ قشری اینطوری حرف زده بشه 

اخر سر خستگیت تو تنت میمونه 

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

بیشتر ببینید
رتبه بندی و تحصیلات ینی چی؟؟

تحصیلات لیسانس و اینا 

رتبه بندی از یک تا پنج داره هر۵ سال رتبه میره بالاتر و باید ضمن خدمت هات رو پرکنی حداقل ۲۰۰ ساعت

و تقدیرنامه  و جشنواره و اقدام پژوهی  و این امتیازات رو کسب کنی 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما می‌خریم. شما که یخچال 80 تومنی خریدی چرا دیگ مینالی

من کجا نالیدم والا من ک نه معلمم ن چیزی اینم قسطی خریدم 

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید
ببین عزیزمعلمی انتخاب نکن میبینی که هرچقدر هم زحمت بکشی باز یه عده توهین میکنن واقعا ناراحت کننده س ...

تو کشورای دیگ معلما خیلی احترام دارن حقوقشون خیلی بالاس ولی اینجا متاسفانه زیاد عزت ندارن حقوقشون پایینه خودشون هم بی حوصله و ناامیدن

ببین عزیزمعلمی انتخاب نکن میبینی که هرچقدر هم زحمت بکشی باز یه عده توهین میکنن واقعا ناراحت کننده س ...

همون یک زنگ نمیتونه بره بالای سر ۴۰ تا بچه 

بچه ی خودشو نمیتونه مدیریت کنه فقط توهین بلدن

نه والا بابام کارمنده بانکه نزدیک ۵۰ حقوق میگیره

بآنک فرق داره 

یکی بانک یکی نفت پتروشيمي اینا تا ۸۰ هم میگیرن. وام کارت بن هم دارن صنایع مادرن 

با یه معلمی ساده که تابستون خوابن مقایسه نکن 

تو کشورای دیگ معلما خیلی احترام دارن حقوقشون خیلی بالاس ولی اینجا متاسفانه زیاد عزت ندارن حقوقشون پا ...

تازه تو خود سیستم ا پ هم به معلم ارزش نمیزارن توقع از مردم نداشته باش

نه شما فرمودی ده تومن هم دروغه دیگه وقتی ادعا میکنید من دروغ میگم دوست داشتن نداشتنت مهم نیست باید ا ...

من کی گفتم دروغ میگین ؟!😐

شما توی پیامای من کلمه دروغ رو دیدی؟!

من‌ گفتم ک متغیره و اکثر مواقع به ده تومن نمی‌رسه..

در مورد طب سنتی اگه سوالی دارین ، درخواست بدین و تو خصوصی سوالتون رو بپرسین.

تو کشورای دیگ معلما خیلی احترام دارن حقوقشون خیلی بالاس ولی اینجا متاسفانه زیاد عزت ندارن حقوقشون پا ...

اصلا حقوق پایین یه مسئله س

توهین یه مسئله دیگ 

میشه با حقوق پایین تاحدی مدارا کرد ولی اینکه یکی برگرده بگه وای فلان قشر نخود مغزن خیلی ناراحت کننده س

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

بیشتر ببینید
معلم 24 ساعت کار میکنه، بطور متوسط هر ساعت 30 ارباب رجوع همزمان داره! کارمند 45 ساعت (ندیدم 45 ساعت ...

درسته ولی اون تعطیلی نصف سال و حقوقش رو هم در نظر بگیرین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بآنک فرق داره یکی بانک یکی نفت پتروشيمي اینا تا ۸۰ هم میگیرن. وام کارت بن هم دارن صنایع مادرن با یه ...

اونا هم سختی خودشون دارن مامانم حتی وقت نمیکنه صبحونه ایی که میبره رو بخوره تابستونم باید برن الانم که سرشون شلوغه ثبت نام هست ثبت نام کتاب فرم 

همون یک زنگ نمیتونه بره بالای سر ۴۰ تا بچه بچه ی خودشو نمیتونه مدیریت کنه فقط توهین بلدن

هیچ وقت دوران کرونا یادم نمیره عده ای پاره تنشونو دیگ نمیتونستن تحمل کنن فقط میگفتن مدرسه باز شه یه چند ساعت خونه نباشن 

بیشتر ببینید