2777
2789

بجه ها من به طور وحشتناکی وزنم رفته بالا 

شدم نزدیک ۱۰۰ کیلو 

چه غلطی کنم 

شنا چقدر تاثیر داره تو لاغری ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط رژیم 

بذار ۱۰۰ کیلو بشی اسلیو کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
وای اسلیو چیه. بیست کیلو کم کنه دیگه سبک میشه. راحت با ورزش کم میشه

ولی من اسلیو خیلی دوست دارم ولی قصد بارداری دارم چند بار دیگه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
وای اسلیو چیه. بیست کیلو کم کنه دیگه سبک میشه. راحت با ورزش کم میشه

عزمزمه تو چ ورزشی پیشنهاد میدی که باعث بشه زود وزن کم کرد 

حس میکنم تیروئید دارم چون خیلی یهویی وزنم آنقدر رفتن بالا ۷۶ بودم اینکه تو دوماه این همه وزن اضافه کنم غیر عادی بنظرن

فقط رژیم درستو اندازه خوردن  

ورزش مقاومتی برای تقویت عضلاته 

ورزش هوازی برای سیستم قلبی عروقی

هیچکدوم لاغر نمیکنه

عمل معده واقعا نمی‌ارزه بخوای خودتو توی دردسر بندازی

فیتنس واقعا عالیه برای لاغری اگه با یه رژیم خوب باشه

و اینکه زمانی که میخوای بری سمت غذا ببین احساست اینو بهت میگه که هوس میکنی یا واقعا معده‌ت خالیه که بخوای غذا بخوری

من خودم پر خوری عصبی دارم وقتی ناراحت میشم هر کاری میکنم جلوی خودمو بگیرم تا با غذای زیاد آسیب نزنم