2777
2789

آشپزی از واجب ترین کارها برای یک خانوم هس 

هنر کدبانو بودن و انرژی زیاد زنونه هس !

اصلا لازم نیس که ازدواج کنم بعد

اون بچه ای ک از ۱۳ سالگی مادر نداره باید یاد بگیره غذا درست کنه برای ارزش ب خودش

اینکه تازه عروسه بچه اس دوس‌نداره بی کلاسی میدونه یا بلد نیس اصلا قانع کننده نیست!!!

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم یه مسئله شخصیه و اگر کسی عقیدش اینه که بعد ازدواج تازه باید آشپزی کنه به منو شما مربوط نیست که بخواد برامون قانع کننده باشه یا نه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

برای هررر ادمی لازم هست 

چه مرد چه زن 

همه به غذا نیاز داریم!

چه حرفای مسخره ای میزنید خدایی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
بنظرم یه مسئله شخصیه و اگر کسی عقیدش اینه که بعد ازدواج تازه باید آشپزی کنه به منو شما مربوط نیست که ...

ن واقعا قانع کننده نیست چون زنی زن ینی انرژی بالای زنونه لطافت هنر اشپزخونه زندگی خالق

اگه نمیتونه یجا میلنگه

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

اون مال زمان قدیم بود... که مرد فقط کار می‌کرد الان هم زن و هم مرد درس میخونن کار میکنن پس کار خونه و هر چی رو هر دو باهم یابد بلد باشن و زن اصلااااا لازم نیست حتما کد بانو باشه وقتی که عمرشو تو پیشرفت خودش و کارش گذشته 

تا خدا هست امید هست..... 

جم کن خودتو بابا

آروم باش فقط یه تاپیکه🤤😂

ب تو چه

ب خودت چه 😏😂

از واجبترین کارها واسه یه خانم آشپزی نیست هنر درست زندگی کردنه.

عزیزم دختری ک مادر نداره باید بلد باشه ک از گشنگی نمیره درست نمیگم؟

انرژی زنونه و اشپزی؟ 

اونوقت این اقایون اشپز هم نکنه انرژی زنونشون بالاست تستوسترون ترشح نمیکنن؟ 

این چرت و پرت ها چیه میگین

من دوران مجردیم درس خوندم وقت نداشتم اشپزی کنم ازدواج کردم یاد گرفتم

یکی علاقش اشپزی بوده رفته اشپزی یادگرفته

نه به شما ربط داره نه به من ربط داره

سرتونو از تو زندگی بقیه بیارید بیرون انرژی هاتون هم برای خودتون نکه دارید

ن واقعا قانع کننده نیست چون زنی زن ینی انرژی بالای زنونه لطافت هنر اشپزخونه زندگی خالقاگه نمیتونه یج ...

زندگیا الان فرق کرده عزیز انگار تو 15 سال پیش موندی

الان بیشتر خانما کار میکنن و تو مجردی بیشتر زمانشون به درس گذشته، انقدر خسته هستن که دیگه نمیشه طباخی تو خونش راه بندازه

اگر خانم خانه داره وقتش آزاده شاید بشه حرفتو قبول کرد

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید