2777
2789
عنوان

چه کاری یا ورزشی باعث شد که خیلی زود وزن کم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست
عزمزمه تو چ ورزشی پیشنهاد میدی که باعث بشه زود وزن کم کرد حس میکنم تیروئید دارم چون خیلی یهویی وزنم ...

وای اره حتما تیروئید داری. برو ازمایش بده. خونتون نزدیک پارکیا محیط پیاده روی هست هوا که خوبه دیگه صبحها برو پیاده روی کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوچرخه سواری 

اگه امکانش هست و میتونی برو دوچرخه سواری ...اولش سخته واست ولی بعد یک هفته عضلاتت باز میشه و راحت میتونی مسافت بیشتریو رکاب بزنی وخب با رکاب زدن عرق میکنی و شکم و پهلوهات لاغر میشه .عضله ی پاهات سفت و مخصوصا ران پا و باسنت خوش فرم و سفت میشه فقط زین چرخت باید بالا باشه اگع میخوای عضلات پاهات سفت بشه .من چون حرفه ای دوچرخه سواری میکنم خوش فرمیه انداممو مدیونشم  والا باشگاه هم میرفتم تو تایمی که دوچرخه سواری نمیکردم ولی تاثیر چندانی نداشت ولی بمخض اینکه دوچرخه سواریو دوباره از نو شروع کردم به وزن دلخواهم رسیدم هرچند واسه لاغری نمیرفتم یا نمیرم دوچرخه سواری ولی خب منیکه تمام کارامو با دوچرخه انجام میدم و سرما و گرما نداره و دوپرخه رو به ماشین ترجیح میدم رو هیکلم تاثیر گذاشته .تو هم اگه شرایط اوکی هست واست حتما امتحان کن تو روحیت هم اثر میزاره ...من بواسطه ی همین دوچرخه سواری با گروه های مختلف دوچرخع سوار اشنا شدم که جمعه ها برنامه ی رکاب زدن میزارن و با دوچرخه  میریم مکان های خوش اب و هوای بیرون اززشهر تو مسافت های دور حتی کوهستانی صبحونه و نهار میخوریم و تا برگردیم شب میشه ...چندتا ماشین هم اسکورتمون میکنن و کوله هامونو میارن و لوازم نهارو صبونه ...بعضیا خونوادگی میان خانم و اقا و بچه ..بعضیا مث من تنها ..خیلیا با پارتنر وهمه مدل هستن .هم ورزش جسمه هم ورزش روح  .

.خیلی بهتر از رژیم  و باشگاه 

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
ولی من اسلیو خیلی دوست دارم ولی قصد بارداری دارم چند بار دیگه

چندبار ؟

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
اسلیو پر از درده ینی چی اسلیو دوست دارم مگه اسلیو هم دوست داشتنی میشه؟؟ قصد بارداری داری چند بااااار ...

هر کی دیدم اسلیو کرده عالی شدن 

خودم با رژیم ۷ ۸ کیلو کم کردم 

آره ان شاءالله خدا بخواد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
چندبار ؟

دقیقا تعدادشو نمیدونم ولی حداقل دو بار دیگه هست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

راستی سوای ورزش سعی کن کمتر بخوری ...جلوی خودتو سعی کن بگیری ...احساس میکنم وزن زیادت عاملش پرخوریه وشکمویی ..نمیگم رژیم بگیری .پرخوریو بزار کنار و به اندازه بخوز

بیشتر ببینید
دقیقا تعدادشو نمیدونم ولی حداقل دو بار دیگه هست

بسلامتی باشه ...حوصلشو داری پی

بیشتر ببینید
هر کی دیدم اسلیو کرده عالی شدن خودم با رژیم ۷ ۸ کیلو کم کردم آره ان شاءالله خدا بخواد

وقتی ادم میتونه رژیم بگیره و ورزش کنه چرا بره این هم پول بده عمل کنه درد و زجر هم بکشه؟ چه حوصله ای داری این همه بچه بیاری من بکی هم حوصله ندارم

عزمزمه تو چ ورزشی پیشنهاد میدی که باعث بشه زود وزن کم کرد حس میکنم تیروئید دارم چون خیلی یهویی وزنم ...

اول دکتر برو چکت کنه

تیرویید غقط تاثیر رو متابولیسم نیس

از مو و پوست تغییر میده تا دفع و گوارش

چیزی هم نیس نهایت یه قرص میده که الان خ ها مبتلا شدن و میخورن

بعد هم بهترین ورزش برا لاغری هییت hiit

هس تو نت بزن انجام بده

اگه مثل من عزم جزم نداری برو باشگاه با ورزش کراسفیت 

حتما یه رژیم درمانگر باید برات رژیم مناسب بنویسه 

پوست و مو و گوارشت خراب نشه

والا من تا نرفته بودم کارشناس تغذیه نمیدونستم رژیم اصولی چه خوبه

کالری شماری عالییییه عالیییی

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بیشتر ببینید
وقتی ادم میتونه رژیم بگیره و ورزش کنه چرا بره این هم پول بده عمل کنه درد و زجر هم بکشه؟ چه حوصله ای ...

چی بگم ان شاءالله که ۱۰۰ کیلو نشم  من و همسرم عاشق بچه ایم 

بیشتر ببینید