2777
2789

من چندین و چند ساله پنیر نمیخورم اما میخوام بالاخره امتحان کنم و امیدوارم که بدم نیاد 

به خاطر همین میخوام یه پنیر خیلی خوب باشه شاید منم خوشم امد 

این کاربری دومم هست 

خامه ای گردویی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط پگاه ساده

باگوجه خیار یاسبزی فقط

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

پنج ستاره کاله خامه ای ویلی کاله

عاشقتم ارسطو 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

پنج ستاره کاله خامه ای ویلی کاله

این فصل بنز گذاشتی یاچشات رنگی بود؟

یسوال دیگم دارم چرا لهجه فیلم خجالت نکش روت مونده ..؟لهجه خودت قشنگتر بود ک عشقممم

من نصف عمرمو با پنیر خامه ای و سفید سر کردم 

بعد الان کلا دیگه نمیتونم پنیر سفید بخورم

فقط پنیر تبریزی لیقوان اصل میخریم با سنگک داغ یا بربری گوجه خیار و گردو جز این چیز دیگه ای نمیچسبه واقعا

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤